02 / 07 / 2024

Armanc Turizm Elektronik Otomotiv Otelcilik Ticaret Limited Şirketi adresi

Armanc Turizm Elektronik Otomotiv Otelcilik Ticaret Limited Şirketi adresi

Armanc Turizm Elektronik Otomotiv Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Sıddık Yaşar ve Umut Danış ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde kuruldu.

Vizyonmar Emlak Turizm E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Vizyonmar Emlak Turizm E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Gulnara Shaıymkulova ve Vizyonkar Elektronik İth. ortaklığında kuruldu.

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esin Sağdıç tarafından kuruldu.

Barlas Elektronik Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Barlas Elektronik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Övgü Barlas tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Siba Grup İnşaat Elektrik Ve Elektronik Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Siba Grup İnşaat Elektrik Ve Elektronik Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bağra tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Byboyut Yapı İnşaat Malzemeleri Oto Turizm Nakliyat Lojistik Elekt. Elektronik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Byboyut Yapı İnşaat Malzemeleri Oto Turizm Nakliyat Lojistik Elekt. Elektronik Sanayi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bektaş tarafından kuruldu.

Korkmaz Grup Ambalaj Elektronik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Grup Ambalaj Elektronik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  10  bin TL sermaye bedeli  ile Tuğba Korkmaz tarafından kuruldu.

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Demirci tarafından kuruldu.

Zenia İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis  Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenia İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis  Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Muammer İpci tarafından kuruldu.

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Özhan tarafından kuruldu.

Armanc Turizm Elektronik Otomotiv Otelcilik Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Armanc Turizm Elektronik Otomotiv Otelcilik Ticaret Limited Şirketi adresi

Armanc Turizm Elektronik Otomotiv Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Sıddık Yaşar ve Umut Danış ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde kuruldu.


Armanc Turizm Elektronik Otomotiv Otelcilik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır; OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence...