27 / 04 / 2024

armatür ürünleri

armatür ürünleri

Halley kuyruklu yıldızından esinlenerek tasarlanan " Halley serisi " armatür ve aksesuarlar banyoları bütünleştiriyor, kreasyon haline getiriyor. Penta Halley Serisi ile projelerinizde marka bilinirliğinize katkı sağlayabilirsiniz.

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı!

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

ÖİB, Konya Karatay arsasına Zentar Tarım Ürünleri'nden 1.8 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, tta Gayrimenkul adına kayıtlı Konya Karatay Çatalhöyük Mahallesi'nde yer alan 51 bin 331 metrekarelik arsa 1 milyon 800 bin TL teklif veren Zentar Tarım Ürünleri'nin oldu.

Molla Mahmutoğlu İnşaat Turizm Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molla Mahmutoğlu İnşaat Turizm Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Güçkan, Halil İbrahim Güçkan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Raysan Isı İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raysan Isı İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Çiftci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos'ta kuruldu.

Türkiye tüketici teknolojisi ürünleri pazarı 8.6 milyar liralık ciroya ulaştı!

Teknoloji pazarında büyüme sürüyor. Türkiye tüketici teknolojisi ürünleri pazarı, yılın ikinci çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 18.8 büyüyerek 8.6 milyar liralık ciroya ulaştı

Asyelken İnşaat Elektrik Gıda Nakliye ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyelken İnşaat Elektrik Gıda Nakliye ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Temiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Mogadişu’daki Türk Hastanesi’nin yapımında Steelife ürünleri kullanılacak!

TOKİ tarafından Somali’nin Başkenti Mogadişu’da hayata geçirilen Türk Hastanesi’nin yapımında hafif çelik yapı sistemi ile Steelife tercih edildi. Mogadişu’daki Türk Hastanesi’nin yapımında Steelife ürünleri kullanılacak.

Artema’dan Nest Trendy armatür ve aksesuvarlar serisi!

Artema’nın doğadan esinlenilerek tasarlanan Nest Trendy armatür ve aksesuvar serisi, trendleri yakalamak isteyenlere hitap ediyor. Serideki ürün çeşitliliği, farklı zevk ve ihtiyaçlara kolayca cevap vererek, seçme özgürlüğünü artırıyor.

ÖİB Muş Zafer Mahallesi 5.7 milyon TL teklifle YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'ın!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

Eka Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eka Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Evelina Eranosyan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli OSB Keresteciler Sitesi'nde kuruldu.

Gürpınar Su Ürünleri Hali'nin işletmesi ihaleye çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beylikdüzü Gürpınar Su Ürünleri Hal Kompleksinin işletilmeye verilmesi işini ihaleye çıkardı. Peki Gürpınar Su Ürünleri Hali, hangi koşullarla kiralanacak? Gürpınar Su Ürünleri Hali işletmesi ihalesine kimler katılabilecek?

Vargül İnşaat Oto Parçaları Petrol Ürünleri Elektrik Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vargül İnşaat Oto Parçaları Petrol Ürünleri Elektrik Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülay Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ersin Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

armatür ürünleri Haberi

armatür ürünleri

Halley serisi armatür ve aksesuarların yüzeylerine banyonuzun, seramiğinizin, bordürünüzün, çizgilerini adeta bir nakış gibi işleyebilirsiniz. Dahası kurumsal logo, mottonuzu ürünlere yerleştirerek, otel, hastane vb. projelerinizde marka bilinirliğinize katkı sağlayabilirsiniz.


Penta "Halley serisi" ile banyolar kişiselleşiyor.


Halley Serisi ile birlikte Penta, klasik modellere bağlı kalmayan, kişisel zevklerinin ön planda olduğu ve şık tasarımları tercih eden tüketicilerin ilk tercihi olmayı hedefliyor. 

Teknoloji alanında yaşanan değişimler banyolara da yansıyor. Tasarımın ön plana çıkmaya başladığı banyolar, günümüzde esnek çalışma şartları ve saatlerinden dolayı evde geçirilen zaman diliminin artmasıyla duş mekânı olmaktan çıkıp sağlık ve SPA alanı haline de geliyor. 


2001 yılından bugüne “Banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubunda uzmanlaşmış olan Penta Yönetim Kurulu Başkanı Salih Aydın 30'un üzerinde armatür & aksesuar modeliyle,100’ün üzerinde tasarım tescili ile Türkiye'nin...