06 / 05 / 2024

Armonia Concept

Armonia Concept

Armonia Concept projesi için güçbirliği yaparak ALPAK&NEVA İnşaat şirketini kuran Neva Prestij Yapı ve Alpak Ticaret, Ankara Eryaman'da 660 konutluk Armonia Residence projesini hayata geçiriyor.

Concept Yapı Bodrum’daki yeni projelerini tanıttı!

Concept Yapı Bodrum’da gerçekleşecek yeni projeleri Infinity of Yalıkavak, Art of Yalıkavak, Serenity of Gündoğan, Silince of Bodrum’u düzenlenen şık bir davetle tanıttı.

Hürriyet Concept Kayseri'de 36 ay sıfır faiz!

Hürriyet Concept Kayseri'de 36 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Hürriyet Concept projesinde 3+1 fiyatları 273 bin TL'den başlıyor...

Concept Yapı proje lansmanı 19 Ağustos'ta!

Concept Yapı 19 Ağustos tarihinde Plaza Bodrum'da Nolte Home Studio açılışını ve Bodrum'daki projelerinin lansmanını gerçekleştirecek.

Adana Ziyapaşa Concept projesi 2018'de teslim!

Yamaç Gayrimenkul Yapı Geliştirme (Yamaç GYG), Adana kent merkezinde üç ay önce temelini attığı Ziyapaşa Concept yükselmeye devam ediyor.

Elite Concept Fikirtepe projesi 2018'de tamamlanacak!

Elite Concept Fikirtepe projesi 2018 yılında tamamlanacak. Şua İnşaat'ın projesi Elit Concept Fikirtepe'de 785 daire, 26 dükkan yer alıyor...

Fikirtepe Elite Concept projesinde çalışmalar hızlandı!

Kentsel dönüşümün merkezi Kadıköy Fikirtepe’de Elite Concept projesini hayata geçiren Şua İnşaat, proje ruhsatını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan aldı.

Şua İnşaat'ın Fikirtepe Elite Concept projesine ruhsat verildi!

Şua İnşaat tarafından Elite Concept adıyla satışa açılacak olan projenin adasına Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ruhsat verildi...

Concept Dekorasyon Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Dekorasyon Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Savaş Şimşet ve Erdinç Örs ortaklığında kuruldu.

Ödül Yapı Hürriyet Concept projesinde yüzde 18 indirim!

Ödül Yapı Hürriyet Concept projesinde yüzde 18 indirim kampanyası başladı. Kayseri'de yer alan Hürriyet Concept projesinde teslimler bu yıl 30 Haziran'da yapılacak...

Concept 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Concept 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ahmethan Yılmaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Mall Of İstanbul Ofis Bloğu'nda kuruldu.

Vitello Garden Concept, yeni tasarımlarıyla göz kamaştırıyor!

Faaliyet gösterdiği bahçe mobilyaları alanında özel tasarımlarıyla beğeni toplayan Vitello Garden Concept, yeni tasarımlarıyla ilgiyi üzerinde topluyor.

Fikirtepe Elite Concept teslim tarihi!

Fikirtepe Elite Concept projesinde 785 adet konut ve 26 ticari birim yer alıyor. Şua İnşaat'ın projesi Elite Concept Evleri, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Elite Concept Fikirtepe projesinde ön talep toplanıyor!

Şua İnşaat, Anadolu yakasında geliştirdiği nitelikli projelerine bir yenisini daha ekliyor. Şua İnşaat, Kentsel dönüşümün merkezi Kadıköy Fikirtepe’de Elite Concept projesini hayata geçirerek projede ön talep dönemini başlattı.

Armonia Concept Haberi

Armonia Concept

Armonia Concept projesi için güçbirliği yaparak ALPAK&NEVA İnşaat şirketini kuran Neva Prestij Yapı ve Alpak Ticaret, yeni projesini duyurdu. 


Ankara Eryaman'da bir yandan 660 konutluk Armonia Residence projesini yürüten iki şirket diğer yandan da yine aynı bölgede 30 dönüm bir arazide 300 adet 3+1 ve 4+1 konut projesiyle yoluna devam edecek. 


ALPAK & NEVA kurucu ortağı Mehmet Öztürk projelerle 'aile rezidansı' kavramını Ankara'ya kazandırdıklarını...