04 / 05 / 2024

armutlu keçikayası imar durumu

armutlu keçikayası imar durumu

Yalova Armutlu ilçesine bağlı Keçikayası Mevkii 1/1.000 ölçekli G21C17D3A-G21C17D3B-G21C17C4A- G21C17D2C paftalarında sınırları verilen alanın İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı...

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar değişikliği için suç duyurusu!

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin inşaat firmasına imar peşkeşi çektiği Avenue İstanbul projesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 850 milyon TL'lik rant vurgunu için suç duyurusunda bulunulacak. Valilik, inşaatta inceleme yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün müfettiş talebini onayladı. 

Keçiören Belediyesi e-imar sistemini açtı!

Keçiören Belediyesi tarafından, belediyeye gitmeden imar durum, yapı kullanım, yol kotu tutanağı belgeleri ve yapı ruhsatına ilişkin işlemlerin yapılabileceği e-imar sitesini açtı...

Olcay Güngör'den Keşan'da imar düzenlemesi talebi!

2019 yılına ait konut satışlarını değerlendiren Edirne Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Olcay Güngör, Keşan’da acil olarak yeni imar düzenlemelerinin gerekli olduğunu da söyledi.

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

Keşan Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında düzenlenen Keşan Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısı'nda imar planları görüşüldü.

Keşan Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı düzenlendi. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Malatya Büyükeşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz Ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Kırcami'nin imar sorunları için bilirkişi keşfi yapıldı!

Antalya’nın Kırcami bölgesinde 30 yıldır süren imar sorunları için Şehir Plancıları Odası’nın açtığı plan iptal davasında bilirkişi keşfi yapıldı.

Keçiören Hacıkadın'da hak sahipleri tapularına kavuştu!

Keçiören Hacıkadın Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında imar planı ve parselasyon çalışmalarını tamamladı...

İstanbul'daki keşmekeşliğin nedeni yanlış mimari!

Yeni Şafak gazetesi yazarı Hasan Öztürk, bugünkü yazısında İstanbul'daki keşmekeşliğin nedeni yanlış mimari ve yanlış imar olduğunu söyledi.

İmar barışına yoğun ilgi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Veli Böke, imar barışı ilk gün olması nedeniyle müthiş bir yoğunluk ve ilgi olduğunu söyledi.

Keçirören Cumhuriyet Kulesi’nin imar planı Büyükşehir’de!

Keçirören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ilçede yapılan referandumdan “Yıkılmasın” kararı çıkan Cumhuriyet Kulesi’nin imar planı değişikliğinin hazır olduğunu ve Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderileceğini söyledi.

Armutlu kentsel dönüşümünde kargaşa!

Ağustos ayında imar planları askıya çıkan İstanbul'un Armutlu bölgesinde yapılacak kentsel dönüşümde yetki kargaşası ortaya çıktı. 

armutlu keçikayası imar durumu Haberi

armutlu keçikayası imar durumu


Yalova Armutlu İlçesi Keçikayası Mevkii 1/1000 ölçekli  G21C17D3A-G21C17D3B-G21C17C4A- G21C17D2C paftalarında sınırları verilen alanın İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu 644 Sayılı Kanun Hükmündeki Kararnamenin 7. maddesinin 1. fıkrasının (d) bendi ile 28 Eylül 2011 gün ve 102732 sayılı bakanlık genelgesi çerçevesinde Mekansal Planlama Genel Müdürlüğünce onaylanmış olup, onaylanan raporun birer örneği il müdürlüğüne ve ilgili kurumlara...