19 / 05 / 2024

Arnavutköy arazi kavgası

Arnavutköy arazi kavgası

Çatalca’da babasından kalan mirası paylaşamayan İsmail T., kardeşi Behzat T.’yi öldürdü. Delilleri yok etmek isteyen katil zanlısı cesedinin de içinde bulunduğu aracı ateşe verdi.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Kocaeli'nde arazi kavgası:2 ölü!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Şahinler Köyünde iki aile arasında yaşanan arazi kavgası nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti.

Sivas'ta arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Sivas Yıldızeli'nde 2 aile arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Çankırı'da arazi kavgası: 1 ölü!

Çankırı Kızılırmak Saraycık köyünde çıkan arazi kavgası nedeniyle 1 kişi yaşamını yitirdi...

Arnavutköy'de sanayici kardeşler arasında mal varlığı kavgası!

Sanayici Mustafa ve Adnan Demirci kardeşler 250 milyon lirayı aşkın mal varlığını paylaşamayınca kavga çıktı. Dönemin Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk ile bazı polisler, kardeşlerden Mustafa Demirci’den yana oldu. Adnan Demirci de suç duyurusunda bulundu.

Adana'da iki aile arasında arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Adana Yüreğir'de iki aile arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Polis ekipleri soruşturma kapsamında 1 şüpheliyi yakaladı...

Kars'taki arazi kavgasında 6 kişi öldü!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde iki aile arasında çıkan arazi kavgasında ölen 6 kişi için Çamyazı köyünde cenaze töreni düzenlendi.

Arnavutköy'de 57 arazi satışa çıktı!

Arnavutköy Belediyesi, içerisinde tarla ve çayır vasfında olan imara geçmemiş birçok arazinin de bulunduğu 57 yeri satışa çıkardı. 2015 yılı Eylül toplantısında, oybirliği ile satış yetkisi alan Belediye Başkan Baltacı her şeyin normal olduğunu savundu.

Valilikten Çatalca, Arnavutköy ve Silivri için arazi uyarısı!

İstanbul Valiliği bugün önemli bir açıklama yaptı. Valilik, Çatalca, Arnavutköy ve Silivri'de, Hazine'ye ait arazilerin sahte evraklarla vatandaşlara satıldığını belirterek "Satışı yapılan araziler Hazine'ye ait." dedi.

Arnavutköy'de satış memurluğundan 1.8 milyon TL'ye satılık tarla!

Gaziosmanpaşa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Arnavutköy ilçesi Yassiören köyü Çoban kaldırımı mevkiinde yer alan tarlayı 1 milyon 849 bin 936,80 TL'den satışa çıkarıyor.

İstanbul Arnavutköy'de 3 milyon 117 bin 749 TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 34,641,66 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Gaziosmanpaşa 2. Satış Memurluğu tarafından 27 Ocak 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

İstanbul Arnavutköy'de 4 milyon 236 bin 471 TL'ye gayrimenkul!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 11.150.00 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Gaziosöampaşa 5. İcra Dairesi tarafından 17 Aralık 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Arnavutköy su kesintisi 22 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesi Anadolu mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 22 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy arazi kavgası Haberi

Arnavutköy arazi kavgası

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bulunan bir kişinin yer aldığı arabanın yakılması olayının  miras cinayeti olduğu anlaşıldı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; olay, önceki gün İstanbul Arnavutköy'de meydana geldi. Yassı Ören yolundan geçen vatandaşlar, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bir kişinin bir aracı yakarak kaçtığı ihbarını yaptı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracı söndürdü. Otomobilin içinde yanmış halde bir ceset bulundu. 

Ceset, kimliği tespit edilmek üzere adli tıp kurumuna gönderildi. Jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatılan olayla ilgili İstanbul Polisi de incelemelerde bulundu. Yapılan ilk tespitlere ve iddialara göre, olayın ardından kaçan katil zanlısı bir başka noktada öldürdüğü kardeşi Behzat T.'nin cesedini arabayla birlikte Arnavutköy'deki olay yerine getirdi. Delilleri yok etmek için cesedi araçla birlikte yaktı. İddialara göre; yakılan arabanın GPS kayıtları incelendi. Katil...