19 / 07 / 2024

arnavutköy bölgesi değerlenecek mi

arnavutköy bölgesi değerlenecek mi

Dünyanın en önemli şehirleri arasında yer alan İstanbul’da gayrimenkul almak isteyenlerin ilk önceliği toplu ulaşım merkezlerine yakınlık olarak belirtiliyor.

Arnavutköy 1/5000 Ölçekli ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy-Yeşilbayır Bölgesi Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hadımköy Sanayi Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hadımköy Sanayi Bölgesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon yüzde 6,1 oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), Mayıs ayında aylık bazda değişmezken, yıllık bazda yüzde 6,1 arttı.

Arnavutköy Haraççı Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Haraççı Mahallesi 5994 Ada 1 ve 2 Parsellere, 5998 ada 1 Parselin Bir Bölümü İle Muhtelif Tescil Harici ve Terkinli Alanlara İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi yüzde 4,1 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Ocak 2022'de bir önceki aya göre yüzde 3,9, 2021 yılının ocak ayına göre de yüzde 4,1 arttı.

Arnavutköy Askeri Yasak ve Güvenlik Bölgesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Askeri Yasak ve Güvenlik Bölgesinin ( Derbent Mevkii ) Revizyonuna ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy'de 754 bin metrekarelik askeri alanın imar planları değişti!

Arnavutköy'de TOKİ'ye ait it 754 bin metrekare büyüklüğünde askeri alan imara açıldı. Yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin değerinde rekor artış!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi yönetimi fabrikaların değerinin çok altında satıldığını öne sürerek başlattığı hukuki mücadeleyi kazandı. Süreç sonucunda OSB'de bulunan arsaların değeri yüzde 100'den fazla arttı. 

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

İstanbul Arnavutköy'de 5 milyar TL'lik sanayi sitesi yapılacak!

Şehir içinde sıkışan, yeterli büyüklüğe sahip olamayan sanayi sitelerini uygun altyapıyı sağlayarak şehrin çeperlerine çıkarmak için harekete geçildi. İstanbul Arnavutköy'de, 1.650 dönümlük alanda, 5 milyar TL maliyetle, 3 bin 500 iş yeri için dev bir site yapılacak.

Arnavutköy ve Esenyurt 1/100000 ölçekli plan değişikliği askıda!

Arnavutköy ve Esenyurt İlçeleri 1/100000 ölçekli İstanbul Çevre Düzeni Planı Özel Endüstri Bölgelerine İlişkin 25.09.2020 tasdik tarihli Plan değişikliği askıya çıktı.

arnavutköy bölgesi değerlenecek mi Haberi

arnavutköy bölgesi değerlenecek mi

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, gelişen toplu ulaşım ağlarının İstanbul emlak piyasasına etki yaptığına dikkat çekerek yapılan araştırmalara göre kiraladığı ya da satın aldığı evin toplu ulaşıma yakınlığı ‘benim için ilk sırada diyen’ tüketici oranının yüzde 40 olduğunu belirtti. Erol “Azımsanmayacak bu oran yüksek talebi kanıtlar nitelikte. Bu talep karşısında markalı projeler de atağa geçiyor. Yeni projeler ile değerlenen bölgelerde fiyat da artıyor” dedi. Özellikle 3. köprü inşaatıyla birlikte Arnavutköy ilçesinin ciddi değer kazandığını ve kazanmaya devam edeceğini belirten Erol “Proje geliştiriciler yeni projelerini metro hattına yakınlık ve önümüzdeki dönemlerde genişlemesi muhtemel metro güzergahını göz önünde bulundurarak değerlendiriyor” diye...