22 / 07 / 2024

arnavutköy Cüre İnşaat

arnavutköy Cüre İnşaat

Cüre İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Ali Cüre, Metin Cüre ve Engin Cüre tarafından 45 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Arnavutköy'de kuruldu.

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman? Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kuralarını bekleyenler dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı dev proje için başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuralarını bekleyenler dikkat...

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Taşkın ve Z.Ubeydullah Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi Bağcılar'da Cüneyt Süleymanoğlu ve Muhsin Keleş ortaklığında kuruldu.

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Yılmaz Büyükkara tarafından kuruldu.

Azdan Modern İnşaat Turizm Ve Tohumculuk Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Azdan Modern İnşaat Turizm Ve Tohumculuk Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İzzettin Elgün tarafından açıldı.

Yılkaya Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılkaya Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yıldırım tarafından kuruldu.

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Sunamm Turizm Ticaret Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Sunamm Turizm Ticaret Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Akbaş tarafından açıldı.

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hazım Aşçı tarafından kuruldu.

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Yazıcı tarafından kuruldu.

Yıldız34 İnşaat Metal Kimya Gıda Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız34 İnşaat Metal Kimya Gıda Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yıldız tarafından kuruldu. 

Yelkenci Yönetim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Yelkenci Yönetim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yelkenci tarafından kuruldu.

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Ocak, Elif Yıldız ve Mehmet Köksal ortaklığında kuruldu.

arnavutköy Cüre İnşaat Haberi

arnavutköy Cüre İnşaat

Cüre İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Ali Cüre, Metin Cüre ve Engin Cüre tarafından 45 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Arnavutköy'de kuruldu. 


Cüre İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, satmak  bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-) Mevcut konut amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların yeniden düzenlenmesi veya yenilenmesi ve büyük çaplı revizyonunun yapılması  3-) Bina ve diğer yapıların içi veya dışında yer ve duvar kaplama faaliyetleri mermer, mozaik, granit, karo ve kaldırım taşlarının, parke dahil ahşap yer ve duvar kaplamalarının döşenmesi ve benzeri  işleri yapmak  4-) Her türlü nalburiye işleri...