08 / 05 / 2024

Arnavutköy gecekondu yıkıldı

Arnavutköy gecekondu yıkıldı

İstanbul Arnavutköy'de 1 polisi şehit eden saldırganın öldürüldüğü gecekondu belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Gecekondudan geriye moloz yığınları kaldı.

Arnavutköy'deki 5 kaçak yapı yıkıldı!

İstanbul Arnavutköy Taşoluk Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen 5 yapı yıkıldı.  

Şanlıurfa Eyyübiye'deki 14 kaçak yapı yıkıldı!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Gecekondu Müdürlüğü ekipleri kaçak yapı fırsatçılarına göz açtırmıyor. Bölgede bulunan 14 kaçak yapı yıkıldı.

Mamak'ta 9 yılda yaklaşık 40 bin gecekondu yıkıldı!

Belediyenin uygulamaya koyduğu kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla Mamak'ta 9 yılda yaklaşık 40 bin gecekondu yıkıldı. İlçede, şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımlar atıldı..

Arnavutköy'de çökme tehlikesi bulunan bina yıkıldı!

Arnavutköy, Fatih Caddesi üzerinde yer alan ve çökme tehlikesi bulunan dört katlı bina belediye ekiplerince yıkıldı.

Ankara Mamak'ta 8 yılda 30 bin 500 gecekondu yıkıldı!

Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 2009'dan bu yana bölgede 30 bin 500 gecekondu yıkıldı...

Ankara Doğantepe'de 650 gecekondu yıkıldı!

Yemyeşil bir Altındağ için gece gündüz çalışan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor, bu kapsamda Doğantepe'de 650 gecekondu yıkıldı.

Ankara Hıdırlıktepe'de 3 bin gecekondu yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce, "Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa- Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamındaki 6 bin 400 gecekondudan 3 bini yıkıldı

Ankara Hıdırlıktepe'de 200 gecekondu yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi"kapsamında bugün 200 gecekondu yıkıldı. Proje kapsamında 1050 gecekondu daha yıkılacak.

Arnavutköy'deki gecekondu yıkıldı!

İstanbul Arnavutköy'de 1 polisi şehit eden saldırganın öldürüldüğü gecekondu belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Gecekondudan geriye moloz yığınları kaldı.

Altındağ'da 45 gecekondu yıkıldı!

Altındağ'da göreve geldiği günden itibaren 45 civarında gecekondu yıkan, ilçenin çehresini değiştiren Başkan Tiryaki, yıllardır 'yıkıldı, yıkılacak' denilen belediye binasını da yıktı.

İskenderun Kurtuluş'taki gecekondular park için yıkıldı!

İskenderun Belediyesi şehrin merkezine yeni bir yeşil alan daha kazandırıyor. Kurtuluş Mahallesi eski İŞKUR binası arkasında oluşturulacak yeni yeşil ve park alanı için gecekondu binalar yıkıldı.

Endonezya'da 500'e yakın kaçak ev yıkıldı!

Endonezya'nın Cakarta'ya bağlı Luar Batang semtindeki gecekondu mahallesinde kaçak yapılan 500'e yakın ev yıkıldı.

Trabzon'daki kaçak binalar yıkıldı!

Trabzon'daki yaylalarda başlatılan yeni uygulamalarda 775 Sayılı Gecekondu Kanunu'na göre izinsiz bina yapılamayacağı konusunda vatandaşları bilgilendirme çalışmaları devam ediyor. Hıdırnebi Yaylası'nda geçtiğimiz hafta gecekondu türü bina yıkıldı.

Arnavutköy gecekondu yıkıldı Haberi

Arnavutköy gecekondu yıkıldı

Arnavutköy Deliklikaya Mahallesi'nde Ensari parkının yanında bulunan bir gecekondu belediye ekipleri tarafından, polisin incelemelerinin bitmesinin ardından yıkıldı. Yıkılan gecekondunun duvarlarda çok sayıda kurşun izi olduğu görüldü. Gecekondunun içinde bulunan eşyaların çıkartılmadan yıkıldı. Yıkımın ardından gecekondudan geriye parçalanmış eşyalar ve moloz yığını kaldı.


Dünkü çatışmada bir polis memuru Ayhan Ölçer şehit olmuş, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz da yaralanmıştı. Saldırgan Seyfettin Genç ise barakaya yapılan operasyonda ölü olarak ele geçirilmişti.




Yeni...