28 / 04 / 2024

Arnavutköy Kız Koleji

Arnavutköy Kız Koleji

1971 yılında İstanbul Belediyesi İmar ve Planlama Müdürlüğü'nün aldığı kararla, Arnavutköy Kız Koleji ve Akıntıburnu arasındaki yolun sahil kısmı doldurularak yedi metre genişletilecekmiş, trafiğin tıkanmadan akması sağlanacakmış.

THY- Emlak Konut GYO Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Yenişehir Evleri'nde flaş gelişme!

Emlak Konut GYO ile THY tarafından hayata geçirilecek Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Kuzu Toplu Konut İnşaat oldu. İşte ayrıntılar...

Deprem fırsatçılarına tepki büyük! Fiyatını bir anda uçurdular

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen deprem herkeste büyük üzüntü yarattı. Depremi fırsat bilenlere de büyük tepki gösterildi.

TOKİ Arnavutköy 405 dükkan ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 20 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Arnavutköy Kıbrıs Caddesi imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Kıbrıs Caddesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Tarihi Erenköy Kız Lisesi için yıkım kararı!

Birçok ünlü isimin eski okulu olan ve deprem riski bulunan tarihi Erenköy Kız Lisesi için yıkım kararı verildi.

Tarihi Erenköy Kız Anadolu Lisesi yıkılacak!

Deprem riski taşıdığı bulunan Erenköy Kız Anadolu Lisesi yaz tatilinde yıkılacak. Yeni okulun 16 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Arnavutköy Küçük Sanayi Tesisi Projesi hazır!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Haraççı’ya inşa edilecek olan olan Küçük Sanayi tesisi hakkında da bilgi verdi.

Arnavutköy’e yeni açık hava tiyatrosu müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada “Arnavutköy’e yeni açık hava tiyatrosu yapacağız” dedi.

Yenikapı-Beylikdüzü ile Vezneciler-Arnavutköy metrosu ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, "İki hattı daha ihaleye çıkaracağız. Yenikapı- Beylikdüzü ile Vezneciler-Arnavutköy. Birisi 34 diğeri 32 kilometre olacak. Bu da yeni bir finans modeli ile yapılacak" dedi...

Arnavutköy Kültür Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Arnavutköy Belediyesi, ilçeye yeni bir kültür merkezi daha inşa etti.

Arnavutköy Kültür ve Yaşam Merkezi 11.2 milyon TL'ye yaptırılacak!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Kültür ve Yaşam Merkezi yapım işini üst hakkı kullanım karşılığı ihale edecek. Son teklif verme tarihi 16 haziran 2016 olan kültür merkezi yapım işinin bedeli 11 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

Çerkezköy Kızılpınar'a okul inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ocak ayındaki ilçe programlarında mesaiye Çerkezköy ilçesinde başladı. Albayrak, Kızılpınar mahallesine yapacakları okulun temelinin 5 Şubat 2016 tarihinde atılacağını söyledi.

Arnavutköy Kız Koleji Haberi

Arnavutköy Kız Koleji



Arnavutköy'de yolu genişletmek için deniz yedi metre doldurulacak


  BELEDİYE tarafından alınan kararla Arnavutköy Kız Koleji ve Akıntıburnu arasındaki yolun sahil kısmı doldurularak genişletilecek, trafiğin gidiş ve dönüş halinde tıkanmadan akması sağlanacaktır.

  Belediye İmar ve Planlama Müdürlüğü, yolun ne şekilde doldurulacağını etüt etmiş, gerekli planları hazırlatmıştır. Genişletilmesi gereken yol kenarındaki ahşap yalıların tarihi değer taşıdığı ileri sürülmesi sebebiyle istimlak edilerek yıkılmaları mümkün olmamış, deniz tarafının doldurulmasından başka çare bulunamamıştır.

  Verilen bilgiye göre, halen bu kısımda faaliyet gösteren gazino ve lokanta inşaatlarının kaçak olduğu, ruhsatsız yapıldığı, arsalarının da belediyeye ait olduğu anlaşılmıştır.


  DENİZDEN KAZANILACAK YOL


  Hazırlanan plana göre, gazinoların ön...