05 / 05 / 2024

arnavutköy mega projeler

arnavutköy mega projeler

Show Realty /Arnavutköy Temsilcisi Ferit Güner, Arnavutköy İstanbul’un parlayan yıldızı olduğunu belirtti. Havalimanı projesi ve Kanal İstanbul'un yanı sıra Karadeniz'e yapılacak marina ve yat limanları projeleri de yabancılar için çekim merkezi oldu.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Büyükçekmece ve Arnavutköy'deki tarım alanları moloz çöplüğüne döndü!

Mega kent İstanbul'da 14 hafriyat döküm sahası var fakat bazı inşaat şirketleri para ödememek için molozları, döküm alanına değil adeta doğaya bırakıyor. Bunlara son örnek Büyükçekmece ve Arnavutköy.

Nurettin Canikli: Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli,"Şehirleri geliştirecek ve kalkındıracak olan günlük işlerin yürütülmesiyle ilgili hizmetler değildir büyük projelerdir, mega projelerdir. Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz" dedi...

Arnavutköy mega projelerle gelişti!

Arnavutköy'de düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mega projelere ev sahipliği yapan ilçeye 415 trilyon liralık 82 yatırımı kazandırdıklarını kaydetti.

Cahit Turhan: 2019 mega projeler yılı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 2019’un mega projeler yılı olacağını söyledi. Turhan, Kanal İstanbul, Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli gibi projeleri 2019'da başlatacaklarını açıkladı.

Mega projeler görücüye çıkıyor!

3 katlı Büyük İstanbul Tüneli ve 1915 Çanakkale Köprüsü gibi mega projeler İstanbul’da görücüye çıkacak. Dev projeler ilk kez en kapsamlı şekilde sunulacak. 

Türkiye'deki büyümenin motoru mega projeler olacak!

Türkiye'de mega proje yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'deki büyümenin motoru mega projeler olacak.

İşte Türkiye’nin hayata geçireceği mega projeler!

Türkiye'de mega projelere son yıllarda hız verildi. Ulaşım, alt yapı, enerji ve savunma alanlarında mega projeler dünyanın gıptayla baktığı projeler olarak hayata geçirilmeye başlandı.

Mega projeler Uşak'ın çehresini değiştiriyor!

Uşak, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve kültürel hamlelerle modern bir yüze kavuşuyor. Kentin mega projeler sayesinde iddialı şehirler arasına gireceğini söyledi.

Mega projeler sadece İstanbul ve Ankara'yı ilgilendirmiyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ayancık ilçesinde sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.Bakan Arslan: “Büyük projeler sadece İstanbul ve Ankara'yı ilgilendirmiyor” dedi.

2017’de büyümenin motoru mega projeler olacak!

2017’de büyümenin motoru mega projeler olacak. İstanbul Finans Merkezi, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Akkuyu Nükleer Santrali, Türk Akımı, ve TANAP yeni yılda öne çıkan projeler olacak. Bu projelerde 2017 yılında önemli ilerlemeler sağlanması hedefleniyor.

Mega projeler İstanbul’daki konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Mega projeler, İstanbul’daki konut ve arsa fiyatlarını uçurdu. 2013 yılında ilan edilen ve hayata geçmeye başlayan mega projeler ve kentsel dönüşümün etkisiyle İstanbul’daki gayrimenkulerin toplam değeri 600 milyar lira artarak 1.5 trilyon liraya ulaştı.

Türkiye küresel mega projeler sıralamasında lider!

Dünya Bankası 2015 Global Kamu Özel Sektör İşbirliği Raporu'nu açıkladı. Rapora göre Türkiye, kamu-özel sektör iş birliği yatırımlarının yüzde 40'ını tek başına gerçekleştirerek, küresel mega projeler sıralamasında lider oldu.

arnavutköy mega projeler Haberi

arnavutköy mega projeler

Kanal İstanbul'un güzergâhı olan bu bölgeye yabancı yatırımcıların ilgisinin bir hayli artığını ifade eden Güner, Japonya'dan Kuveyt'e 20 ülkeden yatırımcının, bölgede 2 bin dönüme yakın arazi aldığını bildirdi. 

Show Realty Arnavutköy Temsilcisi Güner, yabancıların en fazla arazi aldığı yerlerin  Arnavutköy'e bağlı Dursunköy, Çilingir, Baklalı, Boyalık, Karaburun, Yeniköy, Sazlıbosna, Hacımaşlı ve Şamlar olduğunun altını çizdi.


Havalimanı projesi ve Kanal İstanbul'un yanı sıra Karadeniz'e yapılacak marina ve yat limanları projeleri de yabancılar için çekim merkezi oldu. Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen proje alanı içerisinde arsaların metrekare fiyatları 300-500 lira arasında değişiyor. Yabancı sermayeli şirketler bu bölgede, özellikle de Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı çevresinde arazileri satın alıyor.


 Show Realty Arnavutköy temsilcisi Ferit Güner ,Arnavutköy’ün Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı bir belde iken 2009 yılında ilçe statüsü...