27 / 04 / 2024

Arnavutköy Müftülük Binası temel atma töreni ne zaman

Arnavutköy Müftülük Binası temel atma töreni ne zaman

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arnavutköy Müftülük Binası projesinin temel atma töreni 10 Ekim 2014 Cuma günü gerçekleştirilecek. Arnavutköy Müftülük Binası, Karlıbayır Mahallesi'nde 3 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

İnanlar Ziraat Tarım Hayvancılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnanlar Ziraat Tarım Hayvancılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ağacan İnan tarafından kuruldu.

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Edirne'deki yanan müftülük binası yeniden yapılacak!

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 19 Ocak'ta çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale gelen Edirne Müftülüğü binasının aslına uygun olarak yeniden yapılacağını açıkladı.

Özak GYO Büyükyalı Genel Müdürlük Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Genel Müdürlük binasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Recep Çopur tarafından kuruldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal müftülüğü arasında arazi krizi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Kartal Soğanlık’ta 26 bin metrekarelik arazisinin, talep ettiği için Kartal Mütfülüğü’ne devredilmesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal İlçe Müftülüğü’nü karşı karşıya getirdi. Kriz plan değişikliğiyle çözüldü...

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

Hemak İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hemak İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kuş tarafından kuruldu.

Avcılar'da müftülüğe ait lojman mühürlendi!

İstanbul’da 26 Eylül'de yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Avcılar'da yapılan kontroller sonucu riskli bulunan müftülüğe ait 8 daireli lojman ile 45 yıllık 3 daireli bina mühürlendi...

Garanti BBVA Genel Müdürlük binasına LEED Platinum sertifikası!

Garanti BBVA Genel Müdürlük Binası, LEED sertifikaların en yüksek derecelisi olan Platinum Sertifikasını aldı...

Garanti BBVA Genel Müdürlük binası LEED platinum sertifikası aldı!

Garanti BBVA Genel Müdürlük binası, LEED sertifikalardan en yüksek derece olan platinum sertifikası aldı.

Arnavutköy’e yeni açık hava tiyatrosu müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada “Arnavutköy’e yeni açık hava tiyatrosu yapacağız” dedi.

Arnavutköy Müftülük Binası temel atma töreni ne zaman Haberi

Arnavutköy Müftülük Binası temel atma töreni ne zaman

Arnavutköy Belediyesi projesi Arnavutköy Müftülük Binası'nın temeli 10 Ekim 2014 Cuma günü saat 14:00'de Karlıbayır Mahallesi Yediemin Otoparkı Altındaki alanda atılacak.


Arnavutköy Müftülük Binası, toplam 3 bin 200 metrekare alan üzerine kurulacak ve içerisinde "Çok Amaçlı Tesis, İdari Birimler ve Konferans Salonu" da yer alacak.


Arnavutköy...