26 / 05 / 2024

arnavutköy Sazlıbosna Mahalle Meydanı

arnavutköy Sazlıbosna Mahalle Meydanı

Arnavutköy Belediyesi'nin yoğun çalışmalarla yenilediği Sazlıbosna Meydanı Arnavutköylü vatandaşların hizmetine açıldı.

TOKİ Arnavutköy Sazlıbosna projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Arnavutköy projesinin detayları belli oldu. Proje 258 milyon 300 bin TL'ye mal olacak.

Arnavutköy Belediyesi'nden 59.7 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy, Hadımköy, Haraççı, Ömerli ve Sazlıbosna'da bulunan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 59 milyon 717 bin TL olarak belirlendi.

Arnavutköy Sazlıbosna Mahalle Meydanı yenilendi!

Arnavutköy Belediyesi'nin yoğun çalışmalarla yenilediği Sazlıbosna Meydanı Arnavutköylü vatandaşların hizmetine açıldı.

Arnavutköy Sazlıbosna Mahallesi Meydanı açıldı!

Arnavutköy Sazlıbosna Mahallesi Meydanı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Haşim Baltacı alt yapı çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi.

Arnavutköy'de 9.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Boyalık, Arnavutköy ve Sazlıbosna'da bulunan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 15 Aralık 2016'da gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 769 bin 361 TL olarak belirlendi.

TOKİ Arnavutköy 2016 Projesi!

TOKİ Arnavutköy 2016 Projesi; Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 5 mahalle konseptiyle hayata geçirilmesi planlanıyor. Proje 85 bin metrekarede yükseliyor.

TOKİ'den Arnavutköy'e 5 etaplı mahalle konsepti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, OKİ tarafından inşa edilen “Arnavutköy Belediyesi Yönetim Merkezi” şantiye alanına giderek mahalle konseptinde, 5 etaptan oluşan proje hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Arnavutköy'de Vadi Park ve 39 mahalle parkı açıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Vadi Park ve 39 mahalle parkı, yapılan görkemli açılış ile vatandaşların hizmetine girdi.

Arnavutköy Hacı Ali Birinci Camii ibadete açıldı!

Arnavutköy sakinlerinden Hacı Ali Birinci tarafından yaptırılan cami, Cuma Namazı ile birlikte ibadete açıldı. 2005 yılından yapımına başlanan cami, bu yıl içerisinde tamamlanarak, mahalle sakinlerinin ibadet etmesi için açılışı yapıldı.

Arnavutköy Merkez ve Çevresi Uygulama İmar Planı askıya çıkıyor!

Arnavutköy Belediyesi, Arnavutköy Merkez Ve Çevresi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatını yarın ilanen askıya çıkarıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, plan tadilatını 12 Haziran 2014'te onayladı... İşte o imar planı...

Arnavutköy su kesintisi 4 Kasım!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesinin bazı mahallelerinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 4 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy su kesintisi 4 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesinin Anadolu mahallesinde Enerji kesintisi problemi nedeni ile 4 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 13:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy'de satış memurluğundan 1.8 milyon TL'ye satılık tarla!

Gaziosmanpaşa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Arnavutköy ilçesi Yassiören köyü Çoban kaldırımı mevkiinde yer alan tarlayı 1 milyon 849 bin 936,80 TL'den satışa çıkarıyor.

arnavutköy Sazlıbosna Mahalle Meydanı Haberi

arnavutköy Sazlıbosna Mahalle Meydanı


Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan mahalle meydanlarını yenileme çalışması son hızıyla devam ediyor. Birçok mahallede başlatılan meydana yenileme çalışmasında, Sazlıbosna Meydanı modern yüzüyle vatandaşların kullanımına açıldı.


Sazlıbosna Meydan açılışında konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Sazlıbosna, çok eski yerleşkelerimizden bir tanesi, kadim bir köyümüz. İnsanlarıyla da çok takdire şayan bir köyümüz. Her zaman vatan ve millet sevgisiyle ön plana çıkmış, insanlık ve kardeşlik hukukuna saygılı, komşuluk ilişkilerinin olduğu harika bir yer. Bulunduğu konum itibariyle de son derece müstesna. Gecen yılın ortalarında yan yana geldiğimizde hem sizlerle hem de çalışma arkadaşlarımızla, köy hüviyetini kaybetmeyen mahallerimizdeki meydanlarımız da çalışmalar yapacağımızı belirttik” şeklinde konuştu.


İnsanların toplanacağı kendinden tanımlı alanları daha nitelikli hale getirmek için çalışmalar yapıldığını söyleyen Başkan Baltacı: “Yaklaşık 18 tane meydanımızı, biraz...