01 / 05 / 2024

Arnavutköy Tayakadın Köyü imar planı nerede

Arnavutköy Tayakadın Köyü imar planı nerede

Arnavutköy 16 Ağustos 2012 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Tayakadın Köyü Nazım İmar Planı'na yapılan itiraza ilişkin 17 Ocak 2014 tasdik tarihli imar planı bugün askıdan indiriliyor. İşte o plan...

Arnavutköy Tayakadın Köyü imar planı askıda!

İstanbul Yeni Havalimanı, İstanbul Grand Airport (İGA) 3. Havalimanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Yenişehir projesiyle hep gündemde olan Tayakadın Köyü'nün 1/5000 ölçekli nazım imar plan tadilatı askıya çıkarıldı. Hadımköy'den de iki plan askıda...

THY- Emlak Konut GYO Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Yenişehir Evleri'nde flaş gelişme!

Emlak Konut GYO ile THY tarafından hayata geçirilecek Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Kuzu Toplu Konut İnşaat oldu. İşte ayrıntılar...

İstanbul Arnavutköy'de 67 dönümlük askeri alan resmen imara açıldı! Ticari işletmeler inşa edilebilecek!

İstanbul Arnavutköy’de 67 dönümlük askeri alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca ticaret alanı olarak imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Makbule Atadan'ın Arnavutköy'deki yalısı kiraya verilecek!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kız kardeşi Makbule Atadan'ın Arnavutköy'de bulunan yalı için kiralık ilanı verildi. Yalı için 55 bin TL isteniyor.

TOKİ Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 20 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Arnavutköy'de 32.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Gaziosmanpaşa 3. İcra Dairesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsası 32 milyon 517 bin 886 TL'ye satılıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 24 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Arnavutköy'deki tarihi köşk 34 milyon TL'ye satışa çıktı!

Osmanlı döneminde haremlik olarak kullanılan, dünyanın en havalı 40 semtinden biri seçilen Arnavutköy'de yer alan 100 yıllık tarihi köşk 34 milyon TL'ye satışa sunuldu.

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de hisseli araziler üzerinde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Yaptığı ahırın yıkımına engel olmak isteyen bazı vatandaşlar ve polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Arnavutköy'deki metruk yapılar yıkılacak!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, yaptığı açıklamada ilçedeki metruk binaların yıkılacağını söyledi.

Arnavutköy'de 31.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy'de bulunan arsayı 31 milyon 246 bin 450 TL'ye satıyor. İhale 5 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Arnavutköy'de beton dökülen inşaat çöktü!

Arnavutköy'de 4 katlı inşaatta beton dökümü sırasında çökme meydana geldi. İnşaatta çalışan 3 işçi beton altında kaldı.

Arnavutköy Millet Kıraathanesi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Arnavutköy'de hayata geçirilen Şehir Kütüphanesi ve Millet Kıraathanesi açılışını yaptı.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Arnavutköy Tayakadın Köyü imar planı nerede Haberi

Arnavutköy Tayakadın Köyü imar planı nerede


Arnavutköy İlçesi, 16 Ağustos 2012 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Tayakadın Köyü Nazım İmar Planı'na yapılan itiraza ilişkin 17 Ocak 2014 tasdik tarihli imar plan bugün (18 Temmuz 2014 Cuma) askıdan indiriliyor. 


Arnavutköy, Tayakadın Köyü nazım imar planı detayları için tıklayın!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28136 dosya numaralı imar plan tadilatını, 18 Haziran 2014 tarihinde ilanen askıya çıkardı.


Arnavutköy Tayakadın Köyü imar planını indirmek için