29 / 04 / 2024

Arnavutköy toplu açılış töreni

Arnavutköy toplu açılış töreni

Arnavutköy'e kazandırılan 82 eser için toplu açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, önemli açıklamalarda bulundu.

6.7 milyon riskli yapı 20 yıl içinde yenilenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Arnavutköy'de 82 eserin toplu açılış töreninde konuştu. Bakan Kurum, hayata geçirilecek ve devam eden kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Arnavutköy'de 82 dev proje Pazar günü açılacak!

Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi projelerle ön plana çıkan Arnavutköy'de yapımı tamamlanan 82 projenin açılışı yapılacak.

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023...

TOKİ'den Arnavutköy Projesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Ayyıl Hafritar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Ayyıl Hafritar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile yeni şube açtı.

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Sultangazi'de dev eserlerin açılışı yapıldı!

Sultangazi’de düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''İstanbul’un tamamında çok daha büyük hizmetlere yatırımlara imza atacağız'' dedi.

Koçlar Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Arnavutköy Şubesi açıldı!

Koçlar Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 100 TL sermaye bedeli ile açıldı.

Mersin Büyükşehir'den 1 milyar 814 milyonluk açılış!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği proje ve hizmetlerin toplu açılışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapıldı.

Arnavutköy 1/5000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Çilingir Yolu Mehmet Akif Caddesi Arası Yol, Kavşak Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Arnavutköy mega projelerle gelişti!

Arnavutköy'de düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mega projelere ev sahipliği yapan ilçeye 415 trilyon liralık 82 yatırımı kazandırdıklarını kaydetti.

Urcu Turizm Akaryakıt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Arnavutköy Şubesi açıldı!

Urcu Turizm Akaryakıt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Azdan Modern İnşaat Turizm Ve Tohumculuk Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Azdan Modern İnşaat Turizm Ve Tohumculuk Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Arnavutköy toplu açılış töreni Haberi

Arnavutköy toplu açılış töreni

Arnavutköy'ün, İstanbul'un parlayan yıldızı olduğunu söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Bugün açılışını yaptığımız 82 eser ve gelecekte yapılacak yatırımlarla Arnavutköy, İstanbul'un en değerli ve en güzel ilçelerinden biri olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak bu açılışta, toplam yatırım tutarının dörtte birini oluşturan eserlerimizle yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yatırımlar arasında şehir parkı, yol, kavşak ve viyadükler, otopark ve kurban kesim tesisi var. Bu yatırımların toplam maliyeti 126 milyon TL" diye konuştu. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, önümüzdeki süreçte de hizmetlerin aralıksız devam edeceğini söyleyen Uysal, "Şirindere'yi ıslah ediyoruz. 2 bin 115 metrelik dere ıslahında 1460 metreyi tamamladık. Ayrıca Hadımköy'e yapacağımız Halk Ekmek Fabrikası'nın ihalesi tamamlandı. Başlıyoruz. Çok büyük bir tesis olacak. Bu fabrikada, sağlımız için çok önemli olduğunu düşündüğümüz...