29 / 04 / 2024

Arnavutköy'de 82 dev proje Pazar günü açılacak!

Arnavutköy'de 82 dev proje Pazar günü açılacak!

Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi projelerle ön plana çıkan Arnavutköy'de yapımı tamamlanan 82 projenin açılışı yapılacak.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde toplu açılış törenine katılacak. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi projelerle ön plana çıkan Arnavutköy'de yapımı tamamlanan 82 proje ile ilçe yeni bir görünüme kavuşacak. 

Arnavutköy de 82 dev proje Pazar günü açılacak!

Arnavutköy, yeşil alanları ve İstanbul'un "Leylekli köyü" olarak bilinen Sazlıbosna köyüyle beğeni topluyor. İlçede tamamlanan Arnavutköy Belediyesi Yönetim ve Hizmet Binası ile 82 alanın açılışı ise Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle Pazar günü gerçekleşecek.

Arnavutköy de 82 dev proje Pazar günü açılacak!

Toplam 80 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Arnavutköy Belediyesi Yönetim ve Hizmet Binası, birçok vatandaşa sosyal ve kültürel faaliyetleri gerçekleştirme imkanı sunarken Nuri Pakdil Kültür Merkezi, Avlu 34 Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ilçede tamamlanan park ve meydanlar, cami, parklar, mesire alanları, kültür merkezleri gibi birçok nokta ise havadan fotoğraflandı.

Arnavutköy de 82 dev proje Pazar günü açılacak!

Bölgede birçok meydanla mahalleler meydanlarına kavuşurken, eğitim, sosyal, kültür, sanat faaliyetleri gibi birçok alanda vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasını planlanıyor. 

Arnavutköy de 82 dev proje Pazar günü açılacak!

82 projenin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağını hatırlatan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, "Açılış yapılmamış, açılışa hazır 82 eserin açılışını gerçekleştireceğiz. Arnavutköy, İstanbul'un yarını diye tabir ettiğimiz bu güzel ilçe şekilleniyor. Çok daha güzel yaşam alanları hayata geçiyor. Çok kaliteli üst yapı yatırımları, halkımızın konforunu önceleyen bir takım yatırımlar hayata geçiyor. Bütün bunlara baktığımız zaman ilçe bir yerden önemli bir yere doğru gidiyor. Her şeyden önemlisi İstanbul Havalimanı Arnavutköy'ümüzde dünyanın en önemli havalimanlarından bir tanesi. Kanal İstanbul gibi önemli bir proje de yine Arnavutköy merkezli bunlarla beraber ilçenin önemli bir fonksiyonu var. Bizde bu yönde ilçemizi planlamaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Arnavutköy de 82 dev proje Pazar günü açılacak!


Geri Dön