02 / 05 / 2024

arnavutköy toprak kayması

arnavutköy toprak kayması

Yoğun yağış, Beşiktaş Arnavutköy 'de toprak kaymasına neden oldu. Beyazgül Caddesi 'nde meydana gelen heyelan sonucu cadde kenarındaki 2 katlı bir binanın ikinci katı çöktü.

Beşiktaş'ta toprak kaymasından etkilenen evler tahliye edilecek!

Beşiktaş'ta meydana gelen toprak kaymasında 2 katlı bir binanın üst katı çöktü. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Toprak kaymasından etkilenen aileleri yeni ikametlerine taşıyacağız" dedi.

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

Ankara'da inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi!

Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi...

Esenyurt'taki toprak kaymasında istinat duvarı araçların üzerine yıkıldı!

İstanbul Esenyurt'ta dün etkili olan sağanak yağışın etkisiyle yaşanan toprak kaymasında istinat duvarı park halindeki araçların üzerine yıkıldı.

Bolivya'da toprak kayması: 64 ev yıkıldı!

Bolivya'da toprak kayması meydana geldi. Olay sonucunda 64 ev yıkılırken, 88 aile farklı bölgelerde bulunan ikametlere yerleştirildi. 

Arnavutköy'de inşaat kazısında göçük!

İstanbul-Arnavutköy'de bir inşaat kazısı sırasında göçük meydana geldi. Bir işçi toprak altında kaldı. İşçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı...

Arnavutköy Belediyesi'nden Aksakal ailesine yeni ev!

Arnavutköy’de heyelan nedeniyle toprak altında kalan aileye, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı yardım elini uzattı

Bahçelievler'de inşaat sahasında toprak kayması!

Bahçelievler’de bir inşaat sahasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle çevrede bulunan bir site güvenlik gerekçesiyle tahliye edildi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri binanın yıkılma tehlikesine karşın site kapısına mühür vurarak, apartman sakinlerini tahliye etti.

Arnavutköy'deki cami inşaatında toprak kayması meydana geldi!

Arnavutköy İstiklal Mahallesi Çukurdere Sokak'taki bir cami inşaatında meydana gelen toprak kayması nedeniyle toprak altında kalan işçi kurtarıldı.

Kocaeli Alikahya'daki toprak kayması için önlem alındı!

Alikahya'daki toprak kayması tehlikesini dikkate alan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri caddeyle sokağın birleşme noktasına 16 metre uzunluğunda 3 metre yüksekliğinde perde duvar yaparak olası toprak kayması tehlikesini ortadan kaldırdılar.

İzmit'te toprak kaymasına yönelik tedbir alındı!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Atatürk Mahallesi Turnaoğlu Caddesi’nde toprak kaymasına karşı yapımına bir süre önce başladığı duvarı tamamladı.

Halil Ergün'ün villası toprak kayması sonucu hasar gördü!

Anadolu Hisarı ’ndaki Göksu Tepe Sitesi ’ndeki villası kendisi uykudayken toprak kayması sonucu büyük hasar gören usta aktör Halil Ergün, ölümden döndü.

Arnavutköy tahliye mi olacak?

Yoğun yağış, Beşiktaş Arnavutköy 'de toprak kaymasına neden oldu. Beyazgül Caddesi 'nde meydana gelen heyelan sonucu cadde kenarındaki 2 katlı bir binanın ikinci katı çöktü.

Bayraklı Belediyesi'nden toprak kaymasına önlem!

BAYRAKLI Belediyesi, Gümüşpala Semti'nde toprak kayması nedeniyle istinat duvarı yıkılan binanın önünde dolgu çalışması başlattı. Hasan Karabağ, müteahhit firmanın Dokuz Eylül Üniversitesi'ne hazırlattığı projeyi alanda hayata geçireceğini belirtti..

arnavutköy toprak kayması Haberi

arnavutköy toprak kayması

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kullanılamaz hale gelen binanın ikinci katında inceleme yapan ekipler, enkaz altında kimsenin olmadığını tespit etti.


Arnavutköy'de yaşanan toprak kayması sonrası olay yerine gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Toprak kaymasından etkilenen aileleri yeni ikametlerine taşıyacağız" dedi. Hazinedar, "Çok önemli bir facia önlenmiş oldu. Büyükşehir Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nden bir ekiple zemin çalışması yapıp, bölgeye hızla müdahale edeceğiz. Belki de bölgenin tahliyesi gündeme gelebilir. Burada muhakkak bir düzenleme yapmamız gerekiyor. Burada toprak kaymasından mağdur olan aileleri Arnavutköy muhtarlığı ile yeni ikametlerine taşıyacağız. Onlara destek vereceğiz. Buradaki toprak kayması ilk değil. Daha önce de olmuştu. Ama dar bir bölgedeydi. Şimdi dört ev etkilenmiş" açıklamasını...