13 / 05 / 2024

Arnavutköy Üçüncü Havaalanı Proje Alanı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iletişim

Arnavutköy Üçüncü Havaalanı Proje Alanı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iletişim

Arnavutköy Üçüncü Havaalanı Proje Alanı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 111 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde kuruldu.

Üçüncü Havaalanı emlak fiyatlarını hareketlendirdi!

İstanbul'un Karadeniz'e komşu Arnavutköy ilçesinde yapımına başlanılan Üçüncü Havaalanı projesi ile çevre illerdeki emlak piyasası canlandı. Bölgedeki satılık konutların metrekaresi 2 bin 500 liradan başlıyor.

Arnavutköy'de arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Üçüncü havaalanı, üçüncü köprü gibi büyük projelerin geçiş noktasında olan Arnavutköy’de son 1 yılda arsa fiyatları yüzde 50 artış gösterdi. Bölgenin yüksek getiri potansiyeli, şimdi yabancı yatırımcıların radarında.

Arnavutköy'de arsa yatırımları kazandırıyor!

Üçüncü havalananına, üçüncü köprü ve bağlantı yolları gibi birçok önemli yatırıma ev sahipliği yapan Arnavutköy’de arsa fiyatları, birkaç yıl içinde 10 kat artış gösterdi.

TOKİ ve müteahhitler rotasını Arnavutköy ile Çatalca’ya çevirdi!

TOKİ ve müteahhitler gözünü Arnavutköy ve Çatalca’ya çevirdi. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde İstanbul’da yeni alanların açılması ve metrekaresi 2 bin 500 liraya ev satılması planlanıyor

Arnavutköy Üçüncü Havaalanı Proje Alanı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Üçüncü Havaalanı Proje Alanı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 111 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde kuruldu.

Kayabaşı, Arnavutköy ve Hadımköy'ün değeri yükseldi!

E-5 ve Silivri güzergahında yapılaşmaya uygun alan kalmaması sebebiyle Kayabaşı, Arnavutköy ve Hadımköy'ün değeri yükseldi. Üçüncü havalimanı ve 3. Köprü Yolu’na yakın olması da bu değer artışını tetikleyen bir unsur olarak gelişti.

Kadir Topbaş Arnavutköy'e metro müjdesi verdi!

Kadir Topbaş, 5 yeni metro hattı yapacaklarını belirterek, “33 kilometrelik Halkalı-üçüncü havaalanı, 32 kilometrelik Kemerburgaz-gayrettepe-üçüncü havaalanı, 33 kilometrelik Halkalı-Çatalca ve 15 kilometrelik Sultangazi-Arnavutköy arası metro hattı yapac

Arnavutköy'de arsa fiyatları 2 yılda 10 kat yükseldi!

İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Nizameddin Aşa, "Hem havaalanı hem de kanal projesi nedeniyle Arnavutköy ve çevresinde, arsa fiyatları son iki yıl içinde 10 kata kadar artış gösterdi" dedi.

Arnavutköy'de arsa fiyatları 2 yılda 10 kat arttı!

İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Aşa: “Hem havaalanı hem de kanal projesi nedeniyle, Arnavutköy ve çevresinde arsa fiyatları son iki yıl içinde 10 kata kadar artış gösterdi.

Arnavutköy'de arsa fiyatları 10 kat arttı!

Hem havaalanı hem de kanal projesi nedeniyle, Arnavutköy ve çevresinde arsa fiyatları son iki yıl içinde 10 kata kadar artış gösterdi.

Arnavutköy'de arsa fiyatları iki yılda 10 kat arttı!

İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Aşa: "Hem havaalanı hem de kanal projesi nedeniyle, Arnavutköy ve çevresinde arsa fiyatları son iki yıl içinde 10 kata kadar artış gösterdi" dedi.

Arnavutköy Kent Konseyi yapılması planlanan çalışmaları ele aldı!

Arnavutköy’de kentlilik bilincinin yerleşmesi amacıyla Arnavutköy Belediyesi’nin öncülüğünde çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla kurulan Kent Konseyi, 2015 yılı ilk Genel Kurul Toplantısını Kozlar Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

Üçüncü Köprü yolu için Arnavutköy'de kamulaştırılacak parseller!

3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için Arnavutköy ilçesinde hangi alanlar kamulaştırılacak? Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Arnavutköy'de kamulaştırılacak parseller hangi mahallede? Arnavutköy'de nerede kamulaştırma yapılacak?

Arnavutköy Üçüncü Havaalanı Proje Alanı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iletişim Haberi

Arnavutköy Üçüncü Havaalanı Proje Alanı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iletişim

Arnavutköy Üçüncü Havaalanı Proje Alanı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 111 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde kuruldu. 


Arnavutköy Üçüncü Havaalanı Proje Alanı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Arnavutköy Üçüncü Havaalanı Proje Alanı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Havaalanı işletmeciliği yapmak, bu konuda politikalar oluşturmak, hedefler koymak ve bu hedeflere ulaşmak için planlar yapmak,tesisler inşa etmek, 2- Hava ve yerde bulunan yolcu, yük, uçak ve personele uluslararası hizmet verecek tesis, bakım onarım, depo, nakliye binaları kurmak,işletmek, 3- Yasa ve yönetmeliklere uygun gerekli yatırım ve işletme ruhsatlarını alarak, yolculara, hava araçlarına, kargo, posta hizmetlerine;havaalanı içi/dışı taşıma hizmetlerine; yakıt ikmal ve ikram, restoran, kaza/kırım/kurtarma hizmetlerini; otel, dinlenme, konaklama tesisi, depo/özel antrepo ve mağazacılık...