28 / 04 / 2024

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezinde neler olacak

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezinde neler olacak

Arnavutköy Belediyesi tarafından 80 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi'nin ilk etabının temeli 26 Eylül Cuma günü törenle atılıyor... Peki Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi'nde neler olacak?..

Etiler Yönetim Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Etiler Yönetim Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Mürşit Unat tarafından kuruldu.

Şehir Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Özgün Tüzüner ve Mert Yiğit ortaklığında kuruldu.

Sunum Proje Yönetim Ve Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sunum Proje Yönetim Ve Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Bulamacı ve Onur Selek ortaklığında kuruldu.

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kocaman tarafından kuruldu.

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Yılmaz, Osman Çalışkan ve Yunus Şentürk ortaklığında kuruldu.

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleri Kıyı Kesimine ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Mcf Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mcf Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Kırbıyık tarafından kuruldu.

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Avşar tarafından kuruldu.

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezinde neler olacak Haberi

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezinde neler olacak

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi projesinin ilk etabının temeli 26 Eylül 2014 Cuma günü saat 14:00'te Arnavutköy Belediyesi'nin düzenlediği törenle atılacak.


Arnavutköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi projesinde; Belediye ve Meclis Binası, Hükümet Konağı, Emniyet, Kültür ve Sanat Merkezi, Sağlık Tesisi, Nikah ve Düğün Sarayı, Alışveriş ve Ticaret Merkezleri yer alacak.



Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi, Arnavutköy Taşoluk Yeşil Camii yanında konumlandırıldı. 


Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi nasıl bir proje olacak?


Yönetim Merkezi Alanı, Arnavutköy İlçesi’nin kamu hizmetlerinin yer alacağı gibi yeşil alan ile birlikte meydan ihtiyacını da karşılayacak. Bu alanda kent merkezi içinde olması gereken kaymakamlık, adliye, belediye, tapu, nüfus müdürlüğü, kültür merkezleri gibi fonksiyonlar ile birlikte kentsel tasarım ölçeğinde, yerleşmenin kamusal meydanı yer alacak.



“Arnavutköy Yönetim Merkezi...