30 / 04 / 2024

arnavutköydeki otoparklar

arnavutköydeki otoparklar

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen meydan ve katlı otopark düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Arnavutköy'de icradan 2.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziosmanpaşa 1. sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Arnavutköy'deki 3 arsayı 1 Aralık'ta satışa çıkarıyor. Arsaların toplam bedeli 2 milyon 438 bin 703 TL olarak belirlendi.

Arnavutköy su kesintisi 17 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesinin bazı mahallelerinde enerji kesintisi problemi nedeniyle 17 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet satılık arsa: 2 milyon 478 bin 708 TL!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 3 adet arsa Gaziosmanpaşa 1. Satış Memurluğu tarafından 1 Aralık 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

İstanbul Arnavutköy'de 6 adet satılık arsa! 2 milyon 909 bin 630 TL!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 6 adet arsa Gaziosmanpaşa 1. Satış Memurluğu tarafından 25 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:20 arasında ihale ediliyor.

Arnavutköy Müftülük Binası'nın temeli Cuma günü atılıyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arnavutköy Müftülük Binası projesinin temel atma töreni 10 Ekim 2014 Cuma günü gerçekleştirilecek. Arnavutköy Müftülük Binası, Karlıbayır Mahallesi'nde 3 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından 83 bin metrekare alan üzerine yaptırılan Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi ilk etabının temeli Taşoluk Yeşil Cami yanında törenle atıldı. Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi’nin ikinci etabının temeli 2015'te atılacak.

İSPARK yol üstü otoparkları 4-5 Ekim'de ücretsiz!

İSPARK, 4-5 Ekim'de kent genelinde yaklaşık 500 noktadaki yol üstü otoparkında İstanbullulara ücretsiz hizmet verecek. Vatandaşlar, İSPARK'ın yol üstü otoparklarından ücretsiz faydalanırken açık ve katlı otoparklar ise ücretli olacak.

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi'nin temeli Cuma günü atılıyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından 80 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi'nin ilk etabının temeli 26 Eylül Cuma günü törenle atılıyor... Peki Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi'nde neler olacak?..

Arnavutköy'de icradan 2.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 3. İcra Dairesi; Arnavutköy İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor. 323877/518203'lük hissesi satışa çıkan arsanın toplam bedeli 2 milyon 591 bin 16 TL olarak belirlendi.

Beşiktaş Arnavutköy'de deniz manzaralı arsa, metrekaresi 75 kuruşa!

İstanbul'un en değerli arsalarına sahip Beşiktaş Arnavutköy'de bir arsa metrekaresi 75 kuruştan satışa çıkarılmış. Arnavutköy'deki arsa toplam 9 bin 675 TL'den satılacakmış. Emlakkulisi.com'un tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberi...

Arnavutköy Taşoluk lojman binaları onarım ihalesi 16 Eylül'de yapılacak!

İstanbul Sağlık Müdürlüğü; İstanbul Arnavutköy Taşoluk lojman binalarının onarım ihalesi 16 Eylül 2014 tarihinde saat 10.30'da İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek. Onarım 60 günde tamamlanacak.

Beşiktaş Arnavutköy'de deniz kenarında bir apartman 45 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında Arnavutköy'de deniz kenarında 3 daireli bir bina bin 185 altın parasına 45 bin liraya, aynı semtte deniz manzaralı 2 daireli bina ise 35 bin liraya satılacakmış.

Emlak Konut GYO A.Ş Arnavutköy'deki 14 adet gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Arnavutköy'deki 14 adet gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı.

arnavutköydeki otoparklar Haberi

arnavutköydeki otoparklar


Arnavutköy Belediyesi tarafından projelendirilen meydan ve katlı otopark düzenleme çalışmaları devam ediyor.


Sosyal belediyeciliğin yanında teknik belediyeciliğe de önem veren Arnavutköy Belediyesi, yaptığı alt yapı ve üst yapı proje çalışmalarıyla adından söz ettirmeyi sürdürüyor.


Birçok projenin beşiğinde yer alan Arnavutköy, yapılan yatırımlar ile İstanbul’un en modern ilçesi olma yolunda ilerliyor.


Geçtiğimiz aylarda hafriyat ve zemin çalışmaları tamamlanan Arnavutköy Meydan ve Otopark yapım çalışması, son sürat devam ediyor.


Bittiğinde 720 araçlık kapalı otopark ve yaklaşık 8 bin 500 m2 nitelikli peyzaj alanları, meydanı, gezinti alanı, parklar, çocuk oyun alanları ile Arnavutköy’ün önemli projeleri arasında yer alacak olan projenin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.


Özellikle otopark sorunu açısında önem arz eden proje, bittiği zaman Arnavutköylülere hizmet verecek.



Arnavutköy...