03 / 05 / 2024

arnavutluk kreş

arnavutluk kreş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da kreş açılışına katıldı. Necati Çayırlı, TİKA olarak Arnavutluk'ta eğitim alanında faaliyet gösteren kurumlara desteklerinin sürdüğünü söyledi.

Arnavutluk'ta depremzedeler için yapılacak yeni binaların temeli atıldı!

Arnavutluk'un Laç şehrinde depremzedeler için yapılan yeni konutların temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOKİ'nin Arnavutluk'ta inşa edeceği konutlarla ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin Arnavutluk'ta inşa edeceği konutlarla ilgili açıklama yaptı.

Arnavutluk'ta depremzedeler için yapılacak yeni binaların temeli atılıyor!

Arnavutluk'un Laç şehrinde depremzedeler için yapılan yeni binaların temel atma töreni bugün yapılacak.

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Şadi Yazıcı'dan İBB'ye kreş açıklaması: 88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde onaylanmayan ve bunun üzerine ‘İBB’nin kreş yapmasına engel’ başlıklı algı çalışmalarını yanıtladı. Şadi Yazıcı, İBB’ye “88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz. Ruhsatı da verebilirsiniz donatı alanlarında" dedi.

Antalya'nın 19 ilçesinde yeni kreşler açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 19 ilçenin tamamında açılması talimatını verdiği kreşler tek tek hayata geçiriliyor. Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde yapımında sona gelinen kreş ve gündüz bakımevi 100 öğrenci kapasitesine sahip olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta kreş inşa ediyor! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi inşa ediyor. 

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'dan Türkiye tarafından inşa edilecek konutlara övgü!

Arnavutluk'ta geçen yıl yaşanan depremin ardından Türkiye tarafından inşa edilecek konutlardan övgüyle söz eden Başbakan Edi Rama, buradaki standartların tüm binalarda korunması gerektiğini söyledi.

İBB'nin Eyüpsultan'daki kreş planına meclisten red!

Eyüpsultan’da İBB’nin yapmak istediği kreşe ilişkin plan teklifi, Meclis’te AKP grubuna takıldı.

Arnavutluk'taki 160 deprem konut Mart'ta tamamlanacak!

Albayrak Şirketi Temsilcisi ve Proje Müdürü Servet Birgören yaptığı açıklamada Arnavutluk'taki 160 konutu Mart'ta bitirmeyi planladıklarını belirtti.

TBMM kampüsü içerisine kreş binası yaptırılacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İşletme ve Yapım Başkanlığı tarafından TBMM kampüsü içerisine kreş yaptırılacağı duyuruldu.

İBB'den Tuzla Belediyesi'ne kreş için yer tahsisi talebi!

İBB'nin 'Yer gösterin kreş yapalım' talebini eleştiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "İBB’nin Tuzla’da 82 tane parseli var. Bu parsellerde hizmet alanları var, spor alanları var, sosyal ve kültürel alanlar var. Tüm bunlar varken ‘Siz bize yer gösterin biz kreş yapalım’ diyorlar” dedi.

Türkiye’nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem konutlarında son durum ne?

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Türkiye tarafından inşa edilecek konut bölgesini ziyaret etti

arnavutluk kreş Haberi

arnavutluk kreş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Hidayet Bayraktar'ın eşi Füsun Bayraktar ve Arnavutluk Cumhurbaşkanı Buyar Nişani'nin eşi Odeta Nişani ile Bletezat (Arıcıklar) kreş ve anaokulunun açılışını yaptı.


Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada, geleceğin büyüklerininin yetiştiği bu çatılar altında çocukları hayata hazırlamak gibi önemli bir sorumluluk içerisinde olunduğunu söyledi.


Okul öncesi eğitiminin önemine dikkati çekenErdoğan, "Bunu fark etmiş ülkeler geleceklerine çok büyük bir yatırım yapıyorlar. Çocuklara bu yaşta yardımlaşma, paylaşma, sevgi, saygı gibi temel insani değerleri öğreterek, onları hem hayata hazırlıyor hem özgüvenleri kaliteli bir toplum inşa ediyorsunuz. Bu onurlu görevi burada en iyi şekilde yerine getireceğinize gönülden inanıyorum" dedi.


Emine Erdoğan, TİKA'nın Türkiye'nin göz bebeği olduğunu belirterek, "TİKA dünyanın dört bir köşesinde olduğu gibi Arnavutluk'ta da eğitime katkı sunmaktan...