19 / 05 / 2024

Ars Botanik Peyzaj iletişim

Ars Botanik Peyzaj iletişim

Ars Botanik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Engin Aras ve Burcu Şirolu kuruldu.

Ars Botanik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ars Botanik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Engin Aras ve Burcu Şirolu kuruldu.

Balsa Botanik Ve Peyzaj Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balsa Botanik Ve Peyzaj Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yaman tarafından kuruldu. 

Maaruf Yapı İnşaat Peyzaj Botanik Turizm İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Maaruf Yapı İnşaat Peyzaj Botanik Turizm İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Yeşilkaya tarafından kuruldu. 

Botanik Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Botanik Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Banu Çiçekli tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Çengelköy, Bahçelievler Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Maltepe Karayolları arazisine botanik parkı geliyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na devri yapılan Maltepe Küçükyalı'daki Karayolları arazisinin Alışveriş Merkezi yerine botanik parkı olarak değerlendirilmesi için girişimlerinin sürdüğünü açıkladı

Mardin Artuklu Üniversitesi peyzaj işi ihaleye çıkıyor!

Mardin Artuklu Üniversitesi kampüs alanında peyzaj yapım işi 22 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkıyor. Söz konusu peyzaj işi 390 günde tamamlanacak.

Özöztürkler İnşaat Metal Peyzaj Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özöztürkler İnşaat Metal Peyzaj Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Sami Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Kartal, Kordonboyu Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu.

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv ve Elektrik Enerjisi Üretim Sanayi Şirketi kuruldu!

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv ve Elektrik Enerjisi Üretim Sanayi Şirketi, Cahit Akbey Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu.

Ataköy'e botanik park yapılacak!

Ataköy 7. 8. Kısım'daki yeşil alana botanik park yapılmasını isteyen Ataköy sakinleri yeşil alanı kazandı. Kadir Topbaş, cami inşaatı-ruhsatının iptal edileceği müjdesini verdi. Ayrıca Ayamama Vadisi projesi de havata geçirilecek.

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Anadolu Yakası Bahçıvanlık Kursu başladı!

Anadolu Yakası 2014 Yeni Dönem Bahçıvanlık Kursu, İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ´nin koordinatörlüğünde, İdealtepe Eğitim Merkezi´nde başladı. Anadolu Yakası Bahçıvanlık Kursu töreninde mezunlara sertifikaları verilirken yeni kursiyerler için eğitim başladı.

Peyzaj Mimarları tescil ve asgari ücret yönetmeliğinde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Peyzaj Mimarları Odası Serbest Peyzaj Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Uygulama, Meslekî Denetim, Büroların Tescili ve Asgarî Ücret Yönetmeliği'nin 21'inci maddesinde değişiklik yapıldı.

ARS Gonca Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARS Gonca Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Arslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi'nde kuruldu.

NY Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NY Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Zencirkıran tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Varan Caddesi, Gönül Açan Sokak'ta kuruldu.

Ars Botanik Peyzaj iletişim Haberi

Ars Botanik Peyzaj iletişim

Ars Botanik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Engin Aras ve Burcu Şirolu kuruldu.

Ars Botanik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi konusu:
1. Seralar kurmak bu seralarda çiçek soğanları, çiçekler ve her türlü süs bitkileri yetiştirmek ve botanik işlemleri yapmak. 2. Fide, fidan, tohum, yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak. 3. Toprak alım ve satımını yapmak. 4. Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak, hazırlatmak, etüd yapmak, yaptırmak, danışmanlık hizmeti vermek. 5. Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları ile ilgili her türlü yurt...