02 / 05 / 2024

Arş Geda Gayrimenkul adres

Arş Geda Gayrimenkul adres

Arş Geda Gayrimenkul Yatırım Anonm Şirketi, Bayram Volkan Dabakoğlu, Volkan Gökmener tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Gönülbükü Konakları'nda son 7 konak! Teslim öncesi son fırsatlar!

Arın Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gönülbükü Konakları, Bodrum merkeze 3 km uzaklıkta olan Demirbükü Koyun'da konumlanıyor. Peki Gönülbükü Konakları ne kadar? İşte Gönülbükü Konakları fiyat listesi...

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

Çarşamba Belediyesi 5 gayrimenkul satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Çarşamba'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yavuz tarafından kuruldu.

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Natalıe Ann Mılls tarafından kuruldu.

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Omamerhı R. Okpako tarafından kuruldu.

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Sultan Dervişoglu tarafından kuruldu.

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıan Farajıshıvyarı tarafından kuruldu.

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim şirketi kuruldu!

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi  Çekmeköy’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kerim Yaşar tarafından kuruldu.

Arş Geda Gayrimenkul adres Haberi

Arş Geda Gayrimenkul adres

Arş Geda Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Bayram Volkan Dabakoğlu, Volkan Gökmener tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu.Arş Geda Gayrimenkul Yatırım Anonm Şirketi iş konusu; Başta her türlü arsa ve arazi,bina,depo,antrepo vb.gibi alanlarının yatırımını geliştirme ve işletilmesi olmak üzere buna benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit kıymet ve gayri maddi hakların satın alınmasını,kiralanmasını ve kiraladığı mecurların üçüncü şahıslara kiralanmasını,yönetimini, geliştirilmesini,inşaatı,işletilmesi ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Arş Geda Gayrimenkul Yatırım Anonm Şirketi adres: Kadıköy, Sahrayıcedid Mahallesi, Atatürk Caddesi,...