30 / 07 / 2024

arsa arazi satışı

arsa arazi satışı

Hazine’ye ait 3.4 milyar metrekarelik tarım arazisinin kira bedelinin yarı fiyatına 10 sene süreyle çiftçilere kiralanması için başvurular sona erdi. 

Hazine arazisi fırsatı için son gün!

Hazine’ye ait 3.4 milyar metrekarelik tarım arazisinin kira bedelinin yarı fiyatına 10 sene süreyle çiftçilere kiralanması için başvurular bugün sona eriyor.

Kocaeli ve Antalya'da 2 arsa, 2 konut ve 1 arazi satılıyor! 

Kocaeli ve Antalya'da 2 arsa, 2 konut ve 1 arazi satılıyor. Belediyeler satış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Arazi yatırımcıları dikkat! Nerelerden imara yakın arazi satın almalısınız?

Arazi yatırımcılarının merak ettiği "Nerelerden imara yakın arazi satın almalısınız?" sorusunun yanıtını Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül verdi. 

Milli Emlak yüzde 20 indirim ve 237 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa, arazi satıyor! 

Milli Emlak, iki şehirde yer alan 3 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa, arazi, iş yerleri!

Erzurum ve Manisa'da yer alan satılık arsa, arazi, iş yerleri için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak, 2 ilde 8 taksitle 99 adet arsa, arazi ve bina satıyor! 

Milli Emlak, Erzurum ve Amasya 99 adet arsa, arazi ve binayı 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki gayrimenkullerin satış fiyatları ne kadar? İşte satış detayları...

İki ilde 6 adet arazi satılıyor! 134 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi sahibi olabilirsiniz!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16.Bölge Müdürlüğü ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu , Erzincan ve Çankırı'daki 6 adet arazi satılıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? İşte detaylar...

CHP'li Cumhur Uzun'dan 'Türkiye parselleniyor' tepkisi: Yabancılara 2.730 futbol sahası büyüklüğünde arazi satıldı!

CHP'li Milletvekili Cumhur Uzun, yabancılara satılan toplam konut ve arsa rakamlarını açıkladı. Yabancılara 2.730 futbol sahası büyüklüğünde arazi satıldığını söyleyen Uzun 'Türkiye parselleniyor' diyerek tepki gösterdi. 

Yatırımcılar dikkat! Gaziantep ve Bursa'daki 44 arsa-arazi satışa çıktı!

Gaziantep ve Bursa'da yer alan 44 adet arsa ile arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 10 Temmuz ve 17 Temmuz'da yapılacak.

2 şehirde 40 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

İzmir ve Antalya'daki 40 adet arsa ve arazi satışa sunuldu. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

İki ildeki tam 38 arsa ve arazi satışa çıktı! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Manisa ve Bingöl'de yer alan 38 adet arsa ve arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Yeni bir arsa ya da arazi sahibi olmak isteyenlerin radarına giren ihaleler 11 Haziran ve 12 Haziran'da yapılacak.

Milli Emlak 3 ilde arsa, arazi ve avlulu ev satıyor! Milli Emlak arsa satış!

Milli Emlak 3 ildeki 9 adet gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkuller arasında iş yeri, arsa, arazi ve avlulu ev yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Çanakkale, Konya ve İzmir'de 40 adet arsa ve arazi satılıyor! Bu tarihlere aman dikkat!

Çanakkale, Konya ve İzmir'de yer alan 40 adet arsa ve arazi satılıyor. Belediyeler tüm detayları duyurdu. İşte ayrıntılar...

SGK, Ankara, Yalova, Sakarya'da arsa, arazi ve bina satıyor! 420 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sosyal Güvenlik Kurumu, Ankara, Yalova, Sakarya'da yer alan 36 adet arsa, arazi ve binayı satıyor. Peki 3 şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar... 

arsa arazi satışı Haberi

arsa arazi satışı

Yerli üretimin artırılması için Hazine’ye ait tarım arazileri uygun koşullarda çiftçilere kiralandı. Araziyi satın alma fırsatı sunan uygulama kapsamında 57 bin hak sahibi tapusuna kavuştu.

45 bin arazi 782 milyon TL'ye satıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı ortaklığında yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 45 bin adet araziyi 782 milyon TL bedel üzerinden satıldı. Satışı gerçekleşen arazi bedelinin 267 milyon TL'si tahsis edildi.

Taksitli satış sözleşmesi 

Satış bedeli taşınmazın rayiç bedelinin tamamı olacak. Peşin veya taksitle ödenme yapılması durumunda bu bedelin yüzde 20’si yapılacak yazılı tebligat tarihinden itibaren en geç üç ay içinde ödenecek.  Taksit dönemleri, hak sahiplerinin talebi dikkate alınarak belirlenecek ve taksitli satış sözleşmesi düzenlenecek.

Nuran IŞIK/Emlakkulisi.com