11 / 05 / 2024

Arşa Bilgisayar ve Emlak iletişim

Arşa Bilgisayar ve Emlak iletişim

Arşa Bilgisayar ve Emlak Sanayi ve Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saman Shakourı ve Sara Mohammadreza tarafından kuruldu.

Enflasyon en çok vatandaşı vurdu! Kaban ve mont fiyatları arşa çıkınca tek çözüm yolu bu oldu!

Kaban ve mont fiyatları arşa çıktı. Kış için alışveriş yapacak olan vatandaş ne yapacağını şaşırdı. İşte kaban ve mont alacak kişilere sunulan teklif!

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi bugün 2 milyo 230 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yaşar tarafından açıldı.

Arşa Bilgisayar ve Emlak Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Arşa Bilgisayar ve Emlak Sanayi ve Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saman Shakourı ve Sara Mohammadreza tarafından kuruldu.

Bilal Uçar, imar hukuku ve kentsel dönüşüm sempozyumuna katıldı!

Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, İmar Hukuku ve Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'na katıldı.

Arı Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Arı Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye ile bugün Yasin Bayrakçı, Ahmet Bilir, İsmail Halifeoğlu imzasıyla kuruldu.

Erzincan'a Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi geliyor!

Erzincan Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Erzincan Üniversitesi Eski Meslek Yüksek Okulu yerleşkesinde inşa ediliyor.

Erzincan'a Ağız ve Diş Hastanesi geliyor!

Erzincan Üniversitesi Eski Meslek Yüksek Okulu yerleşkesine, Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapılıyor. 130 diş ünitliğine sahip olacak yeni hastane 3 katlı, 9200 metrekare kapalı alana sahip.

Bursa Yenişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmalara başlandı!

Bursa Yenişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için çalışmalara başlandı. AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil, konutla ilgili açıklama yaptı.

Ece Erken, Serkan Uçar’a haciz işlemi başlattı!

Ece Erken, oğlunun 4 bin lira olan nafakasını aylardır ödemeyen eski eşi Serkan Uçar’a haciz işlemi başlatılması için dava açtığını açıkladı.

Kocaeli Darıca'ya ağız ve diş sağlığı merkezi yapılacak!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Darıca halkına müjdeli haberi verdi. Ergüney, Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yatırım programına alındığını açıkladı.

Derince'ye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi geliyor!

KOCAELİ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Derince Asker Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasındaki arsaya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin yapılacağını söyledi.

Bursa Yenişehir'e Ağız ve Diş Tedavi Merkezi geliyor!

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, ilçeye Ağız ve Diş Tedavi Merkezi kurulacağını açıkladı. Kamıl, bu çalışmanın yıl ortalarında tamamlanarak hizmete açılacağını kaydetti.

Osmangazi'de 2017 açılış ve temel yılı olacak!

2016 yılını hizmet yılı olarak tamamlamanın haklı gururunu yaşayan Osmangazi Belediyesi, 2017 yılına da gerçekleştireceği açılış ve temel atmalar ile damga vurmaya hazırlanıyor.

Arşa Bilgisayar ve Emlak iletişim Haberi

Arşa Bilgisayar ve Emlak iletişim

Arşa Bilgisayar ve Emlak Sanayi ve Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saman Shakourı ve Sara Mohammadreza tarafından kuruldu.

Arşa Bilgisayar ve Emlak Sanayi ve Limited Şirketi  konusu:

Bilgisayar alım satımı, ithalatını, ihracatını yapmak, bunların montaj, tamir, bakım ve onarımını yapmak. 2-Bilgisayar yedek parçaları imalatı, alım satımını, ithalat,ihracatını yapmak, montajını yapmak. 3-Her türlü bilgisayar sarf malzeme alım satımını yapmak, bilgisayar programı yazmak ve program lisansı almak. 4-Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri ,endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. internet üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, internet sitesi hazırlamak, hazırlatmak...