04 / 07 / 2024

arsa kredisi vade

arsa kredisi vade

Arsa kredisi, bazı koşullar altında arsa sahibi olmak isteyenlere bankalar tarafından veriliyor. Peki, arsa kredisi en fazla kaç ay vadeli olarak verilebiliyor? Arsa kredisi kaç ay?

Arsa kredisi veren banka var mı?

Arsa kredisi, nakit parası bulunmayan ancak arsa satın almak isteyen kimselerin, kullandıkları krediye deniyor. Peki arsa kredisi veren banka var mı? Arsa kredisi nasıl alınır?

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 51 ildeki 865 arsayı satıyor! Peşine yüzde 20 indirim ya da 24 ay vade seçeneğiyle!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından, 51 ildeki 865 arsa peşine yüzde 20 indirim ya da 24 ay vade seçeneğiyle satılıyor. Peki hangi illerdeki arsalar satışta? İşte detaylar...

Nef Arsa Çanakkale'de yaz fırsatı: 350 bin TL peşinat 0,99 banka kredisi, 48 ay vade için son gün 5 Haziran!

Değerli lokasyonlardaki arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, Çanakkale'de yaz fırsatı sunuyor. Peşinat oranının 350 bin TL olarak açıklandığı Nef Arsa Çanakkale'de ayrıca özel kredi seçeneği de bulunuyor.

Tüm Nef Arsa lokasyonlarında yüzde 0,99 faizli banka kredisi fırsatı ve 48 ay vade fırsatı!

Kayseri'de bulunan yeni satış ofisini hizmete açan Nef Arsa'nın tüm lokasyonlarında yüzde 0,99 faizli banka kredisi fırsatı ve 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Banka banka 100 bin TL ihtiyaç kredisi faizleri ne kadar?

Bankaların güncellediği faiz oranları te tek duyuruldu. Buna göre, 100 bin TL ihtiyaç kredisi faizleri 24 ay vade ile yer almakta. En düşük faizi uygulayan banka hangisi ve düşük faiz ile ihtiyaç kredisi sunan o bankalar hangileri?

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

İş Bankası açıkladı! İş Bankası'ndan ucuz konut kredisi, 120 ay vade için güncel oranlar neler? 

Türkiye’de konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için İş Bankası’ndan çok önemli bir açıklama geldi. Buna göre, bankanın sunduğu yeni konut kredisi imkanı ile 850 bin TL’ye ev sahibi olmak artı daha kolay olacak.

Nova Arsa Ayvalık'ta peşin ödemelerde yüzde 25 indirim avantajı!

Nova Arsa Ayvalık projesinde yüzde 35 peşin, 24 ay vade ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte Nova Ayvalık projesiyle ilgili ayrıntılar...

Arsa kredisi hangi bankalarda var? Arsa kredisi hesaplama 2024! Bankalar tek tek duyurdu!

Arsa yatırımı yapmak isteyenler, finansman sağlaması amacıyla arsa kredisini araştırıyor. Peki arsa kredisi hangi bankalarda var? İşte arsa kredisi hesaplama 2024!

Ev alacaklara son dakika 120 ay vade fırsatı! İş Bankası konut kredisi tek tek hesaplandı! İşte İş Bankası konut kredisi

Vatandaşlar, birikimlerinin üstüne çektikleri konut kredisi ekleyerek ev alıyor. Bu kapsamda İş Bankası, son dakika güncel konut kredisi faizlerini kalem kalem açıkladı. İşte İş Bankası konut kredisi hesaplama 2024...

Yeni ev alacaklar dikkat: Kuveyt Türk konut kredisi 60 aya varan vade fırsatıyla açıklandı!

Hem özel bankalar hem de kamu bankaları tarafından vatandaşlara değişen faizlerle konut kredisi imkanı sunuluyor. Kuveyt Türk konut kredisi 60 aya varan vade fırsatı sunuyor. İşte örnek hesaplama...

0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek? Emekliye ekstra indirim müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için 180 ay vade, yüzde 0.69 oranında faiz oranıyla verilecek kredinin detaylarını açıkladı. Peki 0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek?

400 bin TL ile taşıt kredisi! Otomobil alacaklara 48 ay vade ile kredi verilecek! 

Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar için, uygun kredi imkanları araştırılmakta. Buna göre, Halkbank'ın sunduğu taşıt kredisi olanakları da vatandaşlara cazip geliyor. 400 bin TL gibi bir miktar için Halkbank'ın sunduğu faiz oranları ve vade ve geri ödeme seçenekleri sunuluyor. 

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA, konut kredisi kampanyaları kapsamında en uzun vade seçenekleri ve cazip faiz oranları ile dikkat çekiyor. Banka müşterilerinin, 240 ay vade ile 3 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilecekleri kaydedildi.

arsa kredisi vade Haberi

arsa kredisi vade

Arsa kredisi kaç ay? 

Arsa kredisi, arsa sahibi olmak isteyen ancak yeterli miktarsa nakit parası bulunmayan kimseler için hazırlanan kredi paketi olarak karşımıza çıkıyor. Arsa kredisi özellikleri bankalarda farklılık gösteriyor.


Bankaların verdikleri arsa kredisi, arsa değerinin ortalama yüzde 50'i; yüzde 60'ı olarak hesaplanıp veriliyor.


Ancak bu şekilde kredi kullanılabilmesi için; arsanın bazı özellikleri taşıyor olması gerekiyor.


Örneğin, belediye sınırları içinde olmayan ve imarlı olmayan arsalara bankalar kredi vermiyor. Buna karşın bazı bankalarda, satın alınan arsanın imarlı olmaması halinde teminata başka bir gayrimenkulün (imarlı arsa, konut, işyeri) ipoteği alınarak kredi verilebiliyor.


Arsa kredisi vadesi..

Arsa kredisi vadeleri kimi bankalarda 36 aya kadarken; bazı bankalarda ise, 120 aya kadar çıkabiliyor. 


Arsa kredisi veren bankalar ve şartları:

Aşağıda belirtilen arsa kredisi koşulları bankaların insiyatifinde olup, değiştirebilirler. Bu nedenle güncel bilgiler...