05 / 07 / 2024

Arsaev'den yeni kampanya! Yatırımcılar, 270 bin TL peşinat 24 ay vade fırsatıyla arsa sahibi olacak!

Arsaev'den yeni kampanya! Yatırımcılar, 270 bin TL peşinat 24 ay vade fırsatıyla arsa sahibi olacak!

ArsaVev, Foça ve Yalova’da arsa sahibi olmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunduğu kampanyalarını duyurdu. ArsaVev,'de 270 bin TL peşinat 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.



ArsaVev, yeni kampanyalarını duyurdu.  En cazip fırsatlarla yatırımcıları arsa sahibi yapıyor. ArsaVev,'de 270 bin TL peşinat 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

270 BİN TL PEŞİNAT 24 AYA VARAN VADEYLE ARSA SAHİNİ OLUN!

Ege Bölgesi’nin son dönemde en çok rağbet gören yerleşim yerlerinden Foça, saf kalabilmiş doğası, denizi ve tarihi ile eşsiz bir cennet olarak biliniyor. arsaVev son kampanyası ile Foça ilçesinde doğayla iç içe, deniz manzaralı bir yaşam vaat ediyor.

Kampanya kapsamında arsaVev, Foça’da deniz manzaralı, sahile 3 dakika mesafede olan arsalarını 270.000 TL peşinat ve 24 aya varan vade ile yatırımcılarına sunuyor. arsaVev’in satışa koyduğu imarlı ve tapusu hemen teslim edilen arsalarda altyapı ve sosyal imkânlar da arsaVev tarafından yapılacak. Uygun bütçelerle alınan arsalar, yatırımcısına Foça’da bölge fiyatlarının çok altında villa sahibi olmak mümkün.

 Arsaev den yeni kampanya! Yatırımcılar, 270 bin TL peşinat 24 ay vade fırsatıyla arsa sahibi olacak!

640 BİN TL'YE ARSA SAHİBİ OLACAKSINIZ

Kampanya ile arsaVev, 640 bin TL’ye sattığı imarlı ve altyapılı arsalarda, yatırımcıların konut sahibi olmasını sağlıyor. Yatırımcılar 24 ay vade imkanı ile arsalarını aldıktan sonra aşamalı konut sistemi ve Sayram İnşaat güvencesi ile, sadece evlerinin maliyetlerini taksit taksit ödeyerek zahmetsizce ev sahibi olabiliyorlar.

arsaVev HAKKINDA!

Gayrimenkul sektöründe 2017 yılından bu yana arsa yatırımlarına çözüm sunan ve bugüne kadar yaklaşık 14 bin tapu teslim ederek 5,4 milyon metrekare arsa satışı gerçekleştiren arsaVev, Türkiye’nin gözde lokasyonlarında yatırımgerçekleştirerek altyapısı hazır, imarlı ve hemen teslim arsa imkanları sunmayı sürdürüyor.

Herkes ev sahibi olacak! ArsaVev 750 futbol sahasına denk arsa sattı!

En çok arsa satan şirket ArsaVev'in bu yılki hedefi 200 milyon dolar!

Ev almak isteyenler arsaya yöneldi! 1’e 5 kazandıran arsalar var!

Geri Dön