29 / 06 / 2024

Herkes ev sahibi olacak! ArsaVev 750 futbol sahasına denk arsa sattı!

Herkes ev sahibi olacak! ArsaVev 750 futbol sahasına denk arsa sattı!

ArsaVev’in kurucusu Bülent Öztürk, kurduğu ekibiyle birlikte 2017 yılından bu yana yaklaşık 14 bin kişiye toplam 750 futbol sahasına denk 5,355 milyon metrekare arsa satışı gerçekleştirdi.



Son birkaç yıldır gayrimenkul piyasasındaki fiyat artış trendi ve ekonomik konjonktürdeki kötü gidişat nedeniyle ev sahibi olmanın her sene daha da zor hale geldiğini belirten arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk herkesi ev sahibi yapmak istediklerinin altını çizerek ArsaVev olarak 7 yılda toplam toplam 750 futbol sahasına denk 5,355 milyon metrekare arsa satışı gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Herkes ev sahibi olacak! ArsaVev 750 futbol sahasına denk arsa sattı!

PANDEMİYLE BİRLİKTE VATANDAŞLAR ARSALARA YÖNELDİ

Bülent Öztürk,  pandemiyle birlikte vatandaşların arsa ya da bahçeli konut şeklinde yatırım tercihinin değiştiğini, bu değişikliğin de rotayı Marmara ve Ege bölgelerindeki özel lokasyonlara ya da İç Anadolu ve Trakya’da zemini kuvvetli bölgelere yönlendirdiğini dile getirdi.

Öztürk “İnsanlar hem yoğun şehir hayatının dışında yaşamak hem de şehir merkezine yakın olmak istiyorlar. Bu fikirle İstanbul’un çeperlerini, İzmir’in kuzeyiyle güneyini, Çanakkale’yi, Ankara’nın batısını, Balıkesir’in ya da Tekirdağ bölgesini tercih ediyorlar.

Burada arayış az katlı, zemini güvenli, bahçeli vb. yapılar oluyor. arsaVev olarak bugün için Edirne, Yalova, Beypazarı, Avşa Adası, Kuşadası, Çanakkale, Dikili ve Foça projelerimiz var. Çok rağbet gören İstanbul merkezi ve yakın çeperlerinde,  İzmir  ile Ankara’nın merkezinde ve yine çok popüler olan Kuzey Ege’de de proje geliştirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz, yakında lansmanlarını gerçekleştireceğiz” dedi.

ArsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, temel amaçlarının yatırımcının ihtiyacına ve bütçesine en uygun
çözümü en az maliyetle üretmek olduğunun altını çizdi.

Herkes ev sahibi olacak! ArsaVev 750 futbol sahasına denk arsa sattı!

ARSA ALMAK İSTEYENLER DİKKAT!

Bülent Öztürk, her vatandaşın bir ev sahibi ya da sonradan üzerine ev inşa edebileceği bir arsa sahibi olması
hedefiyle sundukları çözümleri şöyle dile getirdi: “Sunduğumuz ilk çözüm, Bireysel Arsaya Kendi Konutunu
Yapma modeli...

Bu çözümde tüketiciye ruhsat alım ve istenirse yüklenici desteği verdiğimiz sosyal alanlarla donatılmış, altyapısı hazırlanmış arsalar sunuyoruz. Bir diğer çözümümüz İki Aşamalı Konut modeli… Bu modelde önce arsasını alıp daha sonra üzerine evini inşa ettirdiği, müteahhidi bizim tarafımızdan belirlenmiş sosyal alanlarla donatılmış arsalar sağlıyoruz. Son olarak ise arsaVev Modeli’ni sunuyoruz.

Burada arsaVev’den imarlıarsa satın alıyorsunuz, anlaşmalı müteahhidimiz de kat karşılığı modeli ile inşaatı gerçekleştirerek sizi ev sahibi yapıyor.” dedi. 

Ankaralı iş adamları o ilden parsel parsel arsa almaya başladı!

Milli Emlak 3 arsa ve 3 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! Bu iki ilde 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla fırsatı!

Geri Dön