21 / 05 / 2024

Arsen Maden Yapı İnşaat adres 

Arsen Maden Yapı İnşaat adres 

Arsen Maden Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülmelih atay ve Adem Atay ortaklığında kuruldu.

Deprem dalgaları bu yapılara daha çok zarar verir! Aman dikkat!

Maden Teknolojisi ve Yer Bilimleri Uzmanı Serkan İçelli, X sosyal medya hesabından, deprem etkisi ile ilgili açıklama yaptı ve "Deprem dalgaları sıvı zeminde daha çok zaman geçirir ve yapıya daha fazla zarar verir" dedi. Peki vatandaşlar deprem etkisi için neler söylüyor? İşte o yorumlar...

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Karahan tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Fırat İstanbul tarafından kuruldu.

Gim Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gim Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Gürsel Sarımaden, İlhan Kınalı ve Metin Demirbilek ortaklığında kuruldu.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü personel alacağını duyurdu! İşte başvuru koşulları!

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 70 sözleşmeli personel alınacağını açıkladı! Başvurular 27 Mayıs’ta son bulacak! Peki, MTA personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru koşulları ne? İşte tüm ayrıntılar...

Paladyum bugün ne kadar? Paladyuma nasıl yatırım yapılır?

Paladyum, altın ve gümüş gibi değerli madenler içerisinde yer almaktadır. Türk Parası Kıymetini Koruma Kanunu hakkında, 32 sayılı kararda yapılan değişiklik ile paladyum resmen değerli maden olarak kanuna eklendi.

Paladyum nedir? Nasıl yatırım yapılır?

Paladyum, altın ve gümüş gibi değerli madenlerden biridir. Türk Parası Kıymetini Koruma Kanunu hakkında, 32 sayılı kararda yapılan değişiklik ile paladyum resmen değerli maden olarak kanuna eklendi.

Dms Enerji Turizm İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Dms Enerji Turizm İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Dms Enerji Turizm İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Avcılar’da yapıldı.

Elazığ Maden'de yapılması planlanan konut projesinin akıbeti TBMM'de!

Elazığ'ın Maden ilçesinde yapılması planlanan konut projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kara Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kara Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kara Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Arsen Maden Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsen Maden Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülmelih atay ve Adem Atay ortaklığında kuruldu.

Arsen Maden Yapı İnşaat adres  Haberi

Arsen Maden Yapı İnşaat adres 

Arsen Maden Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülmelih atay ve Adem Atay ortaklığında kuruldu.

Arsen Maden Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. şirket resmi kurumlardan gerekli Her türlü izinleri alarak yurt içinde ve yur dışında yeralt madenleri mermer granit traverten gibi doğal taşların çıkarılması, işlenmesi, ebatlama işlerin yapmak. Yurt içine ve yurt dışına satışını yapmak ihracat ve ithalatını yapmak. inşaatlarda taahhüt işleri yapmak. İzne tabi olan her türlü madenin çıkarılması yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe...