03 / 05 / 2024

Arşın İnşaat adres 

Arşın İnşaat adres 

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şaşmaz tarafından kuruldu.

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi Limited Şirketi  Başakşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Canalp Yüksel tarafından kuruldu.

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şaşmaz tarafından kuruldu.

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Ciğerci ve Gökhan Tekin ortaklığında kuruldu.

Peruklu hırsız, Hülya Avşar'ın evini de soymuş!

Kütahya´nın yanı sıra birçok ilde kendisini işçi, inşaat ustası, elektrikçi ve asansör bakım görevlisi olarak tanıtarak girdiği evlerden hırsızlık yaptığı belirlenen Zelkif Bay, Hülya Avşar'ın da evini soymuş...

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor!

Buca Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan, Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor.

Arın Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arın Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Serkan Saka tarafından kuruldu.

Arşın Karot Mühendislik İnşaat Lazer Kesim Asansör İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Karot Mühendislik İnşaat Lazer Kesim Asansör İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serdar Ekrem Kurumahmut tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arşın Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Medeni Aslan, Cemil Aslan, Erdal Aslan, Mehmet Sait Aslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 599 adet daire yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da yükseliyor.

Başarır İnşaat Fikirtepe'de 700 konutluk dönüşüm yapacak!

Başarır İnşaat İstanbul Fikirtepe'de yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden Fikirtepe Projesi 700 adet daireden meydana geliyor.

Arşın İnşaat adres  Haberi

Arşın İnşaat adres 

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şaşmaz tarafından kuruldu.

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans,...