16 / 05 / 2024

ARSİYONDER

ARSİYONDER

Arsiyonder (Apartman - Site – rezidans Yönetimleri Derneği) konut sitesi yönetimleri semineri etkinliği 2 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 13:00 ile 15:00 arası gerçekleşecek.

ARSİYONDER apartman yönetimleri için kuruldu!

Apartman-site-toplu yapı-rezidans gibi KMK ya tabi yapılar yönetimlerine hukuki-mali-idari-sosyal-teknik konularda ücretsiz olarak danışmanlık vermek için ARSİYONDER (apartman - rezidans - site yönetimleri derneği) kuruldu.

Ev sahipleri sosyal medyada kıyamet koparıyor: Kiracılar yüzde 25'le evimize çöktü, kurtulmak istiyoruz! 

Ev sahibi ile kiracılar arasında yaşanan kavgalar basında sık sık gündem olurken, sosyal medyada da adeta ortalık yıkılıyor. Mağdur ev sahipleri arsız kiracılardan kurtulmak istediklerini belirtiyor. İşte o paylaşım ve ev sahipleri ile kiracılardan gelen yorumlar...

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zeki Aras tarafından kuruldu.

Ars 3e İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars 3e İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Arslan tarafından kuruldu.

Kiracılar dikkat: Bu dört madde sizi evsiz bırakabilir! Kirasını düzenli ödeyen kiracı bile çıkarılıyor!

Ev sahibi ve kiracılar arsında yapılan kira kontratına göre kiracı belirlenen tutardaki ödemeyi her ay düzenli yapmak zorunda. Peki, kiracısından memnun olmayan mülk sahibi kiracısını Kirasını düzenli ödeyen kiracıyı evden nasıl çıkarabilir?

Tarım Kredi'den son dakika müjdesi! Yeni katalog geldi: 1 kg çay 91 TL'ye, tereyağı 89 TL'ye çakıldı!

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. 18-31 Ağustos tarihleri arsında geçerli indirimlerde birçok ürün yer aldı. İşte Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler ve fiyat listesi...

Emekli maaşına ek ödeme yapılıyor! Başvuran emeklilere 5.000, 7.500, 10.000 TL veriliyor!

Emekli maaşına ek ödeme yapılıyor. Bankalardan emeklilere promosyon fırsatı devam ediyor. Bu kapsamda maaşa ek 5.000, ile 10.000 TL arsında ödeme hesaplara yatıyor. İşte detaylar...

Tarım Kredi indirimleri haftaya bomba gibi düştü! Yeni ay kataloğunda, çay, şeker, et, peynir dip yaptı!

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. 18-31 Ağustos tarihleri arsında geçerli indirimlerde pek çok ürün yer aldı. İşte indirimli aktüel ürünler ve fiyat listesi...

Altını olanlar dikkat! Sakın bu tarihten önce satmayın. Büyük zarar yaşarsınız

Elinde altını olan vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi. Yastık altındaki altınlarınızı sakın bu tarihten önce satmayın.

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Durmuş ve Zafer Arslan ortaklığında kuruldu.

İŞKUR son dakika kararıyla 19 bin personel alacağını duyurdu! İşe alım çok kolaylaştı! Başvuran herkes iş sahibi olacak!

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük deprem felaketinin ardından, depremden etkilenen vatandaşlar için alınan yeni kararlar arsında istihdam ve sosyal güvenlik kalemleri de dahil edildi.

Ars İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Tuğfan Arslan tarafından kuruldu.

Metro Market indirimli kataloğunu yayımladı! 5 kg ayçiçek yağı 148 TL'ye düştü! 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

Mertro Market'in 29 Eylül 12 Ekim tarihleri arsı geçerli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Kataloğda 5 kg ayçiçek yağı 148,90 TL'ye satışa sunuldu. İşte Metro Market aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Ars Grup Tek İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Ars Grup Tek İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Maltepe'de Engin Arslan tarafından kuruldu!

ARSİYONDER Haberi

ARSİYONDER
Arsiyonder  (Apartman-Site –rezidans Yönetimleri Derneği) konut sitesi yönetimleri semineri etkinliği 2 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 13:00 ile 15:00 arası gerçekleşecek. Katılımcılara Seminer Katılım Sertifikası, Aydınlar Koleji Çocuk Spor Klubü'ne 1 ay ücretsiz kullanım ve hediye çantası verilecek. Seminer Beylikdüzü Aydınlar Koleji Konferans Salonu'nda yapılacak. Konferansta ele alınacak konut başlıkları ise site yönetimleri mevzuatı, İnşaattan oturuma geçiş süreci, toplantılar, saha hizmetlerinde verimlilik ve sorular olarak...