03 / 05 / 2024

arslan inşaat karasu

arslan inşaat karasu

ArPlus Sitesi'nde fiyatlar 50 bin liradan başlıyor, projeden 15 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Behram Hasan Arslan tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetlerindeki artış tam gaz! Konut satışları maliyetlerden nasıl etkilenecek? Sektörü neler bekliyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarı H. Bader Arslan, bugünkü köşesinde inşaat maliyetlerini ve konut satışlarını kaleme aldı. H. Bader Arslan, yakın zamanda yeni konut satışlarının artışa geçeceğine ilişkin bir sinyal olmadığına dikkat çekti. 

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

İnşaat maliyetlerindeki artış hız kesecek mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı H. Bader Arslan, bugünkü köşesinde inşaat maliyetlerini kaleme aldı. İşte H. Bader Arslan'ın 'İnşaat maliyetlerinde yeni bir zirveye doğru' başlıklı yazısı...

İnşaat sektöründe vergi tevfikatı yapılıyor mu?

Denetçi, CPA, MBA Ahmet Arslan, Dünya Gazetesi'ndeki köşe yazısında Birden fazla takvim yılına sirayet eden inşaat ve onarma işlerinde kabulden sonra ödenen hakedişler tevkifatını kaleme aldı. İşte Ahmet Arslan'ın o yazısı...

Adapazarı-Karasu demiryolu inşaatı işinin ihalesi TBMM'de!

Adapazarı-Karasu limanları ve sanayi tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işinin ihalesi hakkında Sayıştay raporunda yer alan bazı bulgular meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adapazarı-Karasu limanları ve demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı TBMM'de!

Sayıştay'ın Adapazarı-Karasu limanları ve altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işine yönelik tespitler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Barzan Arslan tarafından kuruldu.

Kayseri'de 13'üncü kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Kayseri'de 13 katlı inşaatın en üst katında çalıştığı sırada dengesini kaybedip düşen inşaat işçisi Ramazan Karasu (29) yaşamını yitirdi.

Uşak'ta bir inşaat işçisi evinde öldürüldü!

Uşak'ta inşaat işçisi Resul Arslan, yaşadığı evde tabancayla öldürüldü, 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kars Sultan Alpaslan Külliyesinin inşaatı tam gaz devam ediyor!

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan Kars Sultan Alpaslan Külliyesinin inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Trabzon'da inşaat işçisi resim sergisi açtı!

İnşaat duvarlarına alçı yerine taş ve kiremit parçaları ile resim çizen inşaat işçisi Mustafa Arslan yağlı boya ve tuvallere işlediği resimlerinin bulunduğu ilk kişisel resim sergisini açtı.  

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nde sona gelindi. 4 bloktan oluşan merkezin kaba inşaatı tamamlandı.

arslan inşaat karasu Haberi

arslan inşaat karasu

Arslan İnşaat imzası ile Sakarya Karasu'da 3 bin 50 metrekarelik alan üzerinde yükselen ArPlus Sitesi 'nde satışlar sürüyor. Proje 9 blok halinde yükseliyor.


1.850 metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçirilen ArPlus Sitesi 'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. Proje 141 daireden meydana geliyor.



Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Karasu ArPlus Sitesi kapsamındaki konutların anahtar teslimlerinin Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


ArPlus Sitesi 'nde;

1 oda 1 salon daireler 50 bin liradan,

2 oda 1 salon daireler 60 bin liradan, 

4 oda 1 salon daireler ise 120 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler 15 bin lira peşinat ödeyerek 36 ay vade farksız taksit imkanından yararlanılabiliyor.



Denize 100 metre...