05 / 05 / 2024

Arstate Turizm özal gyo

Arstate Turizm özal gyo

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Arstate Turizm Pazarlama Özak GYO ile birleşiyor.

Brysla Group Turizm Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Brysla Group Turizm Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neslihan Özal tarafından kuruldu.

Özak GYO'dan Arstate Turizm isim değişikliği açıklaması!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO'dan Arstate Turizm isim değişikliği bildirisini yayınladı.

Özak GYO, Arstate Turizm ile birleşti!

Özak GYO'nun yüzde 100'üne sahip olduğu Arstate Turizm Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'yi devralmak suretiyle kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi ticaret sicilinde tescil edildi.

Özak GYO Arstate Turizm birleşme bildirimi yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO, Arstate Turizm birleşme bildirimi yayınlandı.

Özak GYO Arstate Turizm'i devraldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Arstate Turizm Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'nin tüm aktif ve pasifi ile birlikte devralınmasına ilişkin finansal tablo yayımlandı.

Arstate Turizm Özak GYO birleşme sözleşmesi hazırlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Arstate Turizm Özak GYO birleşme sözleşmesi hazırlandı.

Arstate Turizm, Özak GYO ile birleşiyor!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Arstate Turizm Pazarlama Özak GYO ile birleşiyor.

Rawasi Gayrimenkul Turizm Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rawasi Gayrimenkul Turizm Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi, Abdulsaner Alı Alı Al-Ezzı tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu.

Turalar Global Medikal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turalar Global Medikal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsun Haşimoğlu, Awutı Maımaıtı ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Fatih, M.Gürani Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu.

Arstate Turizm değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bağlı ortaklığı Arstate Turizm Paz.ve Tic.A.Ş.'ye ilişkin hazırlanan şirket değerleme raporunu KAP'a bildirdi. İşte rapor...

Özak, Beşiktaş'taki arsasının 2015 değerlemesini yayınladı!

Özak GYO İstanbul İli Beşiktaş İlçesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 198 no.lu parsel ve bağlı ortaklığımız Arstate Turizm Paz.ve Tic.A.Ş. mülkiyetinde yer alan 4 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

FTA Turizm İnşaat Rent a Car Danışmanlık ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FTA Turizm İnşaat Rent a Car Danışmanlık ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeki Zümrütel ve Fatih Akçay ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Başakşehir, İOSB Eski Turgut Özal Caddesi'nde kuruldu.

Sumat İnşaat Denizcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sumat İnşaat Denizcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ensar Taşçı tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Kartal, Orhantepe Mahallesi, T.Özal Bulvarı Dragos Yat Kaptanları'nda kuruldu.

Arstate Turizm özal gyo Haberi

Arstate Turizm özal gyo

Özak Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuzun 04/05/2016 tarihli kararı ile;

- Şirketimizin sermayesine %100 oranında iştirak ettiği, Arstate Turizm Pazarlama ve Tic.A.Ş. ünvanlı şirketi, Sermaye Piyasası Mevzuatı, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 155'inci maddesinin 1'inci fıkrasının a bendi ve 156'ıncı maddesi hükümleri ile Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18,19 ve 20'inci maddeleri ile 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği uyarınca kolaylaştırılmış birleşme hükümlerine göre bütün aktif ve pasifleriyle birlikte devir almak suretiyle birleştirilmesine ve gerekli işlemlerin yapılmasına,


- Birleşmenin 31.12.2015 tarihli bilanço değerleri üzerinden yapılmasına,


- Arstate Turizm Pazarlama ve Tic.A.Ş.'nin tek pay sahibinin Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ÖZAK GYO) olması ve her iki şirketin ÖZAK GYO çatısı altında kolaylaştırılmış şekilde birleşiyor olması nedeniyle sermaye artırım/azaltım ve...