05 / 05 / 2024

arsuz köprü

arsuz köprü

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB ekiplerinin il genelinde yürüttüğü kapsamlı çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların gidişatı ve güncel durumları hakkında bilgiler almaya devam ediyor.

Hatay Uluçınar Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Arsuz’un önemli geçiş noktalarından biri olan güzergahta inşa çalışmalarıyla vatandaşları rahatlatmaya çalışan Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, inşa edilecek köprünün en kısa sürede tamamlanması için mesai harcıyor...

Hatay Arsuz Zilli Köprüsü'nde inşaat çalışmaları bitti!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin Arsuz'da yapımı süren Zilli Köprüsü'nde inşaat çalışmaları sona erdi, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları da tamamlanmak üzere.

Hatay Arsuz Şarkonak Köprüsü Mart ayında hizmete girecek!

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Karaağaç ve Nardüzü Halkı'na ulaşımda kolaylık sağlayacak olan Şarkonak Köprüsü'nün yapım çalışmalarını inceledi.

Hatay Arsuz Uluçınar Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Hatay’ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Culha, Karayolları 5. Bölge Genel Müdürlüğü ile ENERJİSA yetkilileri ve Arsuz Uluçınar Köprüsü’nü yeniden inşa edecek olan yüklenici firma temsilcileri ile birlikte koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Hatay Büyükşehir'den yeni köprü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Arsuz İlçesinin Nardüzü Mahallesi’nde ulaşımda büyük bir rahatlama sağlamak amacıyla köprü yapım çalışmasına başladı.

İskenderun-Arsuz Köprülü Kavşak Projesi yüzde 53 tamamlandı!

BŞB'nin yaptırdığı İskenderun-Arsuz Köprülü Kavşağı'nda inşaatın yarısı tamamlandı Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin en yüksek maliyetli projesi olan, İskenderun ile Arsuz yolu kavşağındaki “Köprülü Kavşak Projesi” inşaatında % 53'e ulaşıldı.

Arsuz Zilli Deresi Köprüsü ulaşımı kolaylaştıracak!

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediyesi Başkanı Nazım Culha, Çengen Mahallesi'nde yapımına başlanan Zilli Deresi Köprüsü'ndeki çalışmaları inceledi. Köprü 64 metre uzunluğunda ve 18 metre genişliğinde inşa ediliyor.

Hatay Uluçınar Köprüsü trafiğe kapatıldı!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Arsuz Belediye Başkam Nazım Çulha Hatay Uluçınar Köprüsü'nün 3 ay içinde yeniden inşa edileceğini söyledi

Hatay Uluçınar Köprüsü 3 ay içinde yapılacak!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Arsuz Belediye Başkam Nazım Çulha Hatay Uluçınar Köprüsü'nün 3 ay içinde yeniden inşa edileceğini söyledi.

Hatay Uluçınar Köprüsü trafiğe kapatıldı!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 55 yıllık Uluçınar Köprüsünün köprü ayaklarında zamanla artan trafik yükü ve art arda yaşanan sel felaketleri nedeniyle meydana gelen çökme ve yıpranmalar nedeniyle trafiğe kapatılacak

Hatay Uluçınar Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Meclis iki gündem maddesiyle toplanıldı. Toplantıda Uluçınar Köprüsü'nün yeniden yapılmasına karar verildi.

Hatay Arsuz Köprüsü'nün temeli atıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Uluçınar Mahallesi'nde yapılacak olan Arsuz Köprüsü'nün temelini attı. Temel atma törenine, Milletvekili Mevlüt Dudu ile Büyükşehir ve Arsuz Belediye Başkanları, yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

Hatay Arsuz'a yeni köprü!

Hatay’ın dört bir yanında hizmette sınır tanımayan Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Arsuz ilçesine bağlı, Uluçınar Mahallesi’nde Arsuz Çay’ı üzerinde bulunan Uluçınar Köprüsü yenileniyor.

arsuz köprü Haberi

arsuz köprü


Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB ekiplerinin il genelinde yürüttüğü kapsamlı çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların gidişatı ve güncel durumları hakkında bilgiler almaya devam ediyor.


ARSUZ, ULAŞIMDAKİ PROBLEMLERİ ÇÖZEN KÖPRÜLERİNE EN KISA SÜREDE KAVUŞACAK


Hatay’ı bütün gören bir anlayış çerçevesinde çalışmalar yapılması hususunda büyük bir özen gösteren Başkan Savaş, yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan Arsuz’daki Zilli Deresi ve Uluçınar köprülerinde incelemelerde bulunarak, çalışmaların bugün itibariyle geldiği nokta hakkında yetkililerden bilgi aldı.


BAŞKAN SAVAŞ: HEMŞEHRİLERİMİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETEBİLDİYSEK NE MUTLU BİZE

Yerinde yaptığı kapsamlı incelemeler sonrasında çalışmalar hakkındaki görüşlerini aktaran Başkan Savaş, “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanımızdaki her noktaya temas ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Burada yapımı devam eden köprüleri en kısa zamanda bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Yaptığımız bu köprüler sayesinde hem...