30 / 04 / 2024

Art İst Yatırım İnşaat adres

Art İst Yatırım İnşaat adres

Art İst Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Fatih Mehmet Karaca imzasıyla kuruldu.

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Konut yatırımında Ruslar yüzde 44,4'lük artışla lider oldu! Türkiye'den ilk 5 ayda 5 bin 723 adet konut aldılar!

Ocak-mayıs döneminde yabancıların konut yatırımında Ruslar yüzde 4,4'lük artışla öndeliğini devam ettirirken, Suudi Arabistan ise yükselişi sürdürerek 11'inci sıraya yükseldi.

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

Ne altın ne dolar... Yatırım için herkesin ilk tercihi bu oldu! Nisan ayında rekor kırdı!

İnsanlar paralarını enflasyona korumak için yatırım araçlarına yöneldi. Özellikle otomobil bütün yatırım araçlarını geride bırakarak yurttaşların ilk seçeneği oldu. 14 Mayıs öncesi 'fiyatlar artacak' endişesi araç satışlarını artırırken, nisan ayında rekor üstüne rekor kırdı.

İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara üstüne basa basa o yatırım aracını işaret ederek buna yatırım yapan servetine servet ekleyecke dedi ve uyardı. İşte 2023 yılında en çok kazandıracak yatırım aracı.

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Akbulut ve Aslan Çoban ortaklığında kuruldu.

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı o olacak! Hemen bakın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, 2023 yılının en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Üstüne basa basa uyardı. Hemen bakın!

Tatlılara lezzet katan o ürün artık yatırım aracı oldu! Fiyatı çeyrek altınla yarışıyor! Herkes buna yöneldi!

Tatlıların vazgeçilmezi olan, özellikle Ramazan ayında daha çok tüketilen baklavalara lezzet katan Antep fıstığı son dönemde birileri için resmen yatırım aracına dönüştü. Ramazan'a kısa bir süre kala kimileri bunu fırsat bildi ve baklavaya talebin artacağını düşünerek stok peşine düştü. 

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin düzenlediği ‘6. TSPB Altın Boğa Ödül’leri kapsamında Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri ve piyasa değeri lideri oldu. 

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Konut: insan hakkı mı, yatırım aracı mı?

'Başımı sokacak iki göz evim olsun'dan 'Kiraya veririm, olmadı iki sene sonra satar köşeyi dönerim'e evrilen yuva ihtiyacı artık yatırım aracı olarak görülmeye başlandı. 

Müberra Eresin: Anadolu'da otel yatırımı artışı sevindirici!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin yaptığı açıklamada Anadolu şehirlerinde otel yatırım artışının sevindirici olduğunu söyledi.

Art İst Yatırım İnşaat adres Haberi

Art İst Yatırım İnşaat adres

Art İst Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Fatih Mehmet Karaca imzasıyla kuruldu. 


Art İst Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Yurtiçinde ve yurtdışında özel ve resmi her türlü inşaat ve inşaat taahhüt işleri yapmak, taşıt araçları, tesis ve cihazlar, gayrimenkuller alır, satar, kiralar,kiraya verebilir. Menkul ve Gayrimenkuller ile nakil vasıtaları üzerinde her türlü ayni hakları, ipotekleri tesis ve fek eder. Kredi işlemleri ile ilgili kefalet verebilir, ifraz, tevhit ve taksim işleri yapar. 2-Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir.  3-Kat karşılığı mesken ve iş yerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve iş yerlerinin tadilat...