03 / 05 / 2024

Art Zone sanat merkezi

Art Zone sanat merkezi

Cubes Ankara projesinin sanat merkezi Art Zone dün ünlü sanatçı Yiğit Yazıcı’nın küratörlüğünde hazırlanan Change Over sergisi ile açıldı...

Sanatçılar kripto para dünyasına giriyor!

Kripto para borsasına olan ilgi her geçen gün artıyor. Dünya genelinde de sanat camiasından çok sayıda isim kripto borsasına yatırım yapmaya başladı.

Art Zone Cubes Ankara'da açıldı!

Cubes Ankara projesinin sanat merkezi Art Zone dün ünlü sanatçı Yiğit Yazıcı’nın küratörlüğünde hazırlanan Change Over sergisi ile açıldı...

İncek Loft’ta Ankara'nın ilk sanat galerisi açıldı!

Ankara'da inşa edilen İncek Loft projesinde RC Art iş birliğiyle ilk sanat galerisi olan ‘İncek Loft Art Gallery by RC’ kapılarını açtı.

İncek Loft’ta ilk sanat galerisi  açılıyor!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk sanat galerisi açılıyor. ‘İncek Loft Art Gallery by RC’ bu hafta sonu sanatseverlere buluşacak.

Mina Towers ve Art On İstanbul iş birliğiyle sanat her evde!

Mina Towers, “Evde Sanat” sergisini Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran ev sahipliğinde ziyaretçilere açtı.

42 Maslak Art!SPACE Gallery'de Çağdaş Hikayeler Sergisi başlıyor!

42 Maslak Art!SPACE Gallery, 16 Ağustos – 16 Ekim 2016 tarihleri arasında Çağla Cabaoğlu Gallery seçkisinde yer alan sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapıyor. "Çağdaş Hikayeler"seçkisinde 26 sanatçının 60’a yakın eseri yer alıyor.

42 Shops & Art kapılarını açmaya hazırlanıyor!

İstanbul’un merkezi iş alanı Maslak, yepyeni bir alışveriş merkeziyle büyük bir değişim yaşayacak. Eğlence, sanat ve alışverişi bir araya getirecek olan 42 Shops & Art kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin inşaatı tamamlandı!

İzmir Narlıdere'de yer alan "Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi" projesi çalışmalarını denetleyen Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, inşaat çalışmalarının tamamlandığını artık açılışa çok az bir zaman kaldığını ifade etti.

Rasch Crispy Paper duvar kağıdı ile gerçeküstü mekanlar!

Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch; 1960’lı yıllarda pop-art resim sanatından türeyen fotorealizm akımından ilham alarak tasarladığı “Crispy Paper” duvar kağıdı koleksiyonu ile mekanlarınıza gerçekçi ve büyüleyici bir boyut kazandırıyor...

Elysium Art Şişli’de son 50 daire!

Ofton İnşaat’ın, mimari detaylarıyla konforlu bir yaşam sunan projesi Elysium Art Şişli’de son 50 daire yatırımcılarını bekliyor. Elysium Art Şişli, kültür – sanat ve eğlence üssü olan Bomonti’de şehir yaşamına farklı ve ayrıcalıklı bir bakış açısı kazan

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek “Art Town” projesi ile konut sahiplerine sanat ile buluşma imkanı veriyor.

Elysium Art Şişli Rezidans'ta 3 farklı ödeme imkanı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, İstanbul’un kültür ve sanatla iç içe olan ilçesi Şişli Bomonti’de inşa ettiği projesi Elysium Art Şişli, yatırımcılarına sanat dolu bir dünyanın kapılarını açıyor.

Art Zone sanat merkezi Haberi

Art Zone sanat merkezi

Nuhoğlu, Dalgıç ve Lejant ortaklığı ile inşa edilen Cubes Ankara projesindeki yeni sanat merkezi Art Zone açıldı. Açılışa; Nuhoğlu Dalgıç ve Lejant Proje Ortaklığı CEO’su Hüseyin Tekin, Dalgıç GY Yönetim Kurulu Başkanı Durul Dalgıç ve Lejant Proje Yönetim Kurulu Başkanı Arif Balaban ve Nuhoğlu İnşaat Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Nuhoğlu ile birlikte Ankara ve İstanbul’dan cemiyet, kültür ve sanat yaşamının değerli isimler katıldı.

Sanat Merkezi, ünlü sanatçı Yiğit Yazıcı’nın küratörlüğünü üstlendiği Change Over sergisi ile açıldı. Sergide farklı ülkelerden 9 sanatçının 54 eseri sergilendi.

1 ay boyunca Çukurambar’daki Art Zone Sanat Merkezi’nde Change Over sergisi ile Francois Panzani, Laurens Tan, Maximo Gonzales, Romero Biritto, Ahmet Çelikbaş, Barış Sarıbaş, Burcu Urgut, Serdar Akkılıç ve Mustafa Yılmaz’ın eserleri görülebilecek.