12 / 05 / 2024

Artabel Gölleri Tabiat Parkı Gümüşhane

Artabel Gölleri Tabiat Parkı Gümüşhane

Gümüşhane'nin 3 bin 331 metrelik Abdal Musa Tepesi eteklerinde yer alan Artabel Gölleri Tabiat Parkı'na 3 kilometre uzaklıkta kurulan turizm yerleşkesiyle bölgeye gelen ziyaretçilere olta balıkçılığından atlı turizme kadar birçok seçenek sunulacak.

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi ile Akşehir Eber Gölleri Sulak Alan Yönetim Planının kıyı kenar çizgisinin ve doğal sit alanı sınırlarının yenilenmesi, yöre halkının arazi mülkiyeti ve kullanımından kaynaklı idari ve adli sorunların çözülmesi planlanıyor.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Tabiat parkı ve milli parklar 20 yıldan uzun kiralanamayacak!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, tabiat parkı ve milli parkların yatırımcılara kiralanma süreleri sözleşme düzenlendikten itibaren 20 yılı geçmeyecek...

Salda Gölü Tabiat Parkı alanı 570 dekara çıkarıldı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle "Türkiye'nin Maldivleri" olarak bilinen Salda Gölü çevresinde bulunan Salda Gölü Tabiat Parkı alanının genişletildiği belirtildi.

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Yıldız Tilbe evinde klip çekti!

Pop müziğin güçlü sesi Yıldız Tilbe, Kış Gülleri albümündeki Dağıldım Biraz şarkısına evinde klip çekti. İşte Yıldız Tilbe'nin evinden kareler...

Bafa Gölü Tabiat Parkı yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

1994'te Tabiat Parkı olarak ilan edilen Bafa Gölü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafında yapılan yatırımlarla bir cazibe merkezi haline geldi...

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 orman köşkü inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi tarafından doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı'na hiç ağaç kesilmeden 25 orman köşkü yapılıyor. 

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 bungalov ev inşa edilecek!

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden birisi olan Gölcük Tabiat Parkı’nda doğaya uyumlu şekilde inşa edilecek olan 25 adet bungalov evin inşaatlarına başlandı. 

Artabel Gölleri Tabiat Parkı Gümüşhane Haberi

Artabel Gölleri Tabiat Parkı Gümüşhane

Torul Kaymakamı Recai Karal, yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 yıl önce Köylere Hizmet Götürme Birliğinin ilçe turizmine ivme kazandırmak amacıyla hazırladığı Gümüş MarKaragöl Projesi'ni, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'na (DOKA) sunduklarını belirtti. 


Proje kapsamında turistlerin konaklama başta olmak üzere atlı turizm, olta balıkçılığı, trekking, dağcılık, biyoturizm gibi alternatif turizm faaliyetlerinden yararlanmasına da imkan...