28 / 04 / 2024

Artaş armonipark

Artaş armonipark

Artaş Grubu’na bağlı ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park alışveriş merkezleri geçen yıl 30 milyon ziyaretçi ağırlayarak, hem bulunduğu bölgelerin hem de markaların büyümesine ciddi katkıda bulundu.

Artaş İnşaat AVM'lerinde kirayı TL cinsine çevirdi!

40 yıla yakın süredir inşaat, turizm ve AVM alanlarında faaliyet gösteren Artaş İnşaat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile bünyesindeki ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park AVM’lerinin kiralarını TL cinsine çevirdi.

Artaş'ın üç AVM'si 30 milyon kişiyi ağırladı!

Artaş Grubu’na bağlı ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park alışveriş merkezleri geçen yıl 30 milyon ziyaretçi ağırlayarak, hem bulunduğu bölgelerin hem de markaların büyümesine ciddi katkıda bulundu.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy satılık!

Toplam 130 adet dairenin yer aldığı projede teslimler 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy fiyatları!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Yenibosna E-5 üzerinde yer alacak proje 8 bin 796 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Artaş, Vadistanbul'daki oteli Dubai'de satışa çıkardı!

Artaş İnşaat, Cityscape Global Fuarı’nda ortaklarıyla Ayazağa’da hayata geçirdiği “Vadistanbul” projesiyle yer alıyor. Şirket projenin ikinci etabı Bulvar’da yer alan otelin satışı için görüşme yaptı.

Artaş Group projelerinde Baumit kalitesi!

Baumit, Artaş Group projelerine dış cephe ısı yalıtım sistemlerinden zemin sistemlerine kadar farklı ürün grupları ile katkıda bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 599 adet daire yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da yükseliyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale adres bilgileri!

Toplam 599 tane dairenin yer aldığı projede ödeme planına göre banka kredisi kullabılabiliyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde hayata geçiriliyor.

Artaş İnşaat Topkapı Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim?

Toplam 599 adet konutu bulunan Avrupa Konutları Kale projesi Topkapı'da inşa ediliyor. Peki Artaş İnşaat Topkapı Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim?

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale fiyatları!

Avrupa Konutları Kale projesi 599 tane daire, 30 tane ticari ünite ve 52 tane ofisten meydana geliyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen projede 599 tane daire yer alıyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale nerede?

37 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Avrupa Konutları Kale Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri mevcut. Peki Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale nerede?

Artaş Öztaş Yapı Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artaş Öztaş Yapı Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Atilla Öztaş ve Armağan Öztaş tarafından 250 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

Artaş armonipark Haberi

Artaş armonipark

Artaş Gruba bağlı, ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park alışveriş merkezleri geçen yıl 30 milyon ziyaretçi ağırlayarak, bünyesinde tüketicilerle buluşan markaların da cirolarında çift haneli büyüme yakalamalarına imkan sağladı. Hem bulundukları bölgelere ve hem de sektörün gelişimine önemli katkılarda bulunan grup, geçen yıl AVM'lerinde yaptığı yenileme yatırımlarıyla 2016 yılında geçen yılın üzerinde bir büyüme performansı yakalamayı hedefliyor. 


ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç; ArmoniPark'ın Genel Müdürü Emir Genç ve Kayseri Park Genel Müdürü Taner Aydın ile birlikte sektörü ve AVM'lerinin performansını değerlendirdi. ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park’ta ayda 2.5 milyon, yılda 30 milyon kişiyi ağırladıklarını belirten Erkoç, Artaş Grubu'nun ortağı olduğu Carousel ve Vadi İstanbul AVM ile birlikte şuanda perakende sektöründe 200 bin metrekareyi aşkın kiralanabilir alana sahip olduğunu hatırlattı. Hedeflerinin önümüzdeki...