02 / 05 / 2024

artaş Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale

artaş Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale daire fiyatları 593 bin TL ile 1 milyon 953 bin TL arasında değişiyor. Nisan 2016 tarihinde teslim edilecek olan projedeki dükkanlar ve ofisler için ön talep süreci başladı.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ödeme planı!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale projesinde yer alan dairelerin alanları 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ödeme planı..

Avrupa Residence Yamanevler için düğmeye basıldı! Avrupa Konutları'ndan Ümraniye'ye 343 yeni konut!

Artaş Grubu Avrupa Residence Yamanevler projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 343 konut, 16 dükkan ve 7 ofis yer alacak.

Artaş Yamanevler Avrupa Konutları fiyat!

Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan Avrupa Konutları Yamanevler projesi 1.2 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçirildi. Projede yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale 2!

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale 2 projesi İstanbul Cevizlibağ'da inşa ediliyor. Projede 273 adet daire ve 21 ticari birim bulunuyor.

Artaş'tan Avrupa Konutları Yamanevler Ümraniye projesi geliyor!

Artaş İnşaat, İstanbul Ümraniye'de Avrupa Konutları Yamanevler projesini hayata geçiriyor. Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 1.708 daire ve 12 ticari ünite olacak...

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ev fiyatları!

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ev fiyatları 700 bin liradan başlayarak değişiyor. E-5 üzerinde yer alan Avrupa Konutları Kale projesinde teslimler üç ay erken başladı...

Artaş Avrupa Residence projesinin yüzde 63'ü tamam!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden Ataköy’de Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Residence & Office Ataköy projesinde inşa çalışmaları hızla devam ederken, kaba inşaatın %63’ü tamamlandı.

Artaş Avrupa Konutları Atakent 4 satılık!

Yaklaşık 30 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek olan projede 600 daire ve ticari ünite bulunuyor. Artaş Avrupa Konutları Atakent 4 satılık daireler Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Atakent 4 iletişim!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Atakent 4 iletişim için 0212 571 13 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve ticari alanlardan oluşan projede lise ve meslek yüksek okulu da yer alıyor.

Artaş Avrupa Konutları Atakent 4 nerede?

Toplam 600 rezidans daire ve ticari ünitelerin yer alacağı olan proje Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. Peki Artaş Avrupa Konutları Atakent 4 nerede?

Artaş Ataköy Avrupa'da fiyatlar 655 bin liradan başlıyor!

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları markalı projelerine Ataköy'de yeni bir proje daha eklendi. Avrupa rezidans ve ofis Ataköy ismiyle yükselecek projede daire fiyatları 655 bin liradan başlıyor.

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat iletişim!

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 603 adet daire ve 17 ticari birim olacak...

Artaş Avrupa Konutları Kayaşehir nerede?

7 blok şeklinde yükselecek olan projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. Peki Artaş Avrupa Konutları Kayaşehir nerede?

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir nerede?

Avrupa Konutları Başakşehir'de dairelerin alanları minimum 97,2 metrekare olarak tasarlandı. Proje 140 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek. Peki Artaş Avrupa Konutları Başakşehir nerede?

artaş Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale Haberi

artaş Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor ama öncesinde proje özelliklerinden bahsedelim. Projede 599 adet daire, 52 adet ofis ve 30 ticari birim yer alıyor. 


Artaş İnşaat tarafından Cevizlibağ'da 37 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale projesinde teslimler Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek. 


Banka kredisine uygun olan Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale projesindeki ortak yaşam alanları arasında Türk hamamı, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, sauna, kapalı otopark, 2 adet yüzme havuzu yer alıyor. 


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale daire fiyatları

77-80 metrekare 1+1 daireler 593 bin TL ile 666 bin TL

102 metrekare 2+1 daireler 799 bin...