28 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat iletişim!

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat iletişim!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Başakşehir

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 603 adet daire ve 17 ticari birim olacak...




İstanbul Başakşehir'de inşa edilecek olan  Avrupa Konutları Başakşehir  projesi  Artaş İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Avrupa Konutları Başakşehir projesinde konut ve ticari birimler olacak.


Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Avrupa Konutları Başakşehir projesi 44 bin 36 metrekare alanda inşa edilecek.


Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat iletişim için 444 38 28 numaralı telefonu arayarak, proje hakkında bilgi alabilirsiniz. Avrupa Konutları Başakşehir'de 603 daire ve 17 dükkan olacak. Avrupa Konutları Başakşehir'de teslimlerin 2018'in ilk yarısında yapılması planlanıyor.


Avrupa Konutları Başakşehir projesi 7 blok halinde yükseliyor. Avrupa Konutları Başakşehir projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna,buhar odası, spor alanları gibi sosyal donatılar olacak.


Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat iletişim!


Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Adresi: http://www.avrupakonutlari.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön