06 / 05 / 2024

artaş cevizlibağ projesi

artaş cevizlibağ projesi

Avrupa Konutları Kale'de ofislerin metrekare birim fiyatı 6 bin 451 TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Avrupa Konutları Kale'de daireler 700 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Avrupa Konutları Güneşli ön talep topluyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Avrupa Konutları Güneşli projesi ön talep toplamaya başladı. İşte projenin detayları...

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

Avrupa Residence Yamanevler satışta! Artaş'tan Ümraniye'ye tam 343 konutluk yeni proje!

Artaş Grubu'nun Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi Avrupa Residence Yamanevler satışa çıktı. Projede 343 konut, 16 ticari ünite ve 7 ofis bulunuyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Artaş'tan Bağcılar'a 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor. Projede 780 konut ve 48 ticari üniteye yer verilecek.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için düğmeye basıldı! Bağcılar'a 780 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Yenimahalle adıyla yükselecek olan projede 780 adet konut ve 48 adet ticari ünite yer alacak. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için harekete geçti. Peki Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek olan projenin detayları ne oldu? İşte Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Avrupa Konutları Esentepe projesi için düğmeye basıldı! Kartal'a 866 konutluk yeni proje geliyor!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek projede 866 konut ve 16 ticari ünite yer alacak.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Saklı Vadi projesi ön talep topluyor...

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışta!

Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katılım gösteren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışa çıkaracağını duyurdu..

artaş cevizlibağ projesi Haberi

artaş cevizlibağ projesi


Teslimlerin hemen yapıldığı Avrupa Konutları Kale projesi Artaş İnşaat tarafından İstanbul Topkapı'da yer alıyor. Avrupa Konutları Kale projesinde konut, ofis ve dükkan alanları bulunuyor.


Avrupa Konutları Kale Topkapı projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Avrupa Konutları Kale Topkapı'da dairelerin fiyatları 700 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Avrupa Konutları Kale Topkapı projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 451 TL'den başlayan ofislerin alanları 236 metrekare ile 1.061 metrekare arasında değişiyor.


Avrupa Konutları Kale'de dükkanların metrekare birim satış fiyatı ise 12 bin 686 TL'den başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Kale'de dükkan alanları 99 metrekare ile 1.182 metrekare arasında değişiyor.


Avrupa Konutları Kale projesinde 1+1 daireler 700 bin TL'den, 2+1 direler 950 bin TL'den, 3+1 daireler 1 milyon 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


599 adet...