29 / 04 / 2024

Artaş İnşaat Ataköy Avrupa Konutları nerede

Artaş İnşaat Ataköy Avrupa Konutları nerede

Toplam 8 bin 796 metrekarelik arsa alanına yayılan proje Yenibosna E-5 üzerinde bulunuyor. Artaş İnşaat Ataköy Avrupa Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 0 380 olarak belirlendi.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Artaş İnşaat'a Ekovitrin'den ödül!

Ekovitrin Medya Grubu tarafından her sene düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri'nde Artaş İnşaat ödül sahibi oldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

Artaş İnşaat 18 bin 500 aileyi ev sahibi yaptı!

Artaş İnşaat bugüne kadar toplam 18 bin 500 konuta imza attı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya, "Artaş olarak sektördeki 42 yılımızı yaşıyoruz" dedi...

Artaş İnşaat 2019 yılı yatırım planlarını hazırladı!

Yılı anahtar teslim süreciyle kapatan Artaş İnşaat, 2019 için de yatırım planlarını hazırladı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Tam gaz çalışmaya devam” dedi...

Artaş İnşaat 4 projede 2 bin 534 konut teslim etti!

Konut sektörünün en büyüklerinden biri olan Artaş İnşaat’ın Başkanı Süleyman Çetinsaya, projelerini ve 2019 yılına dair değerlendirmelerini paylaştı. Çetinsaya, 2018 yılında 4 projede 2 bin 534 konut teslim ettiklerini açıkladı.

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

Artaş İnşaat 2018'de 2.534 konut teslim etti!

Artaş İnşaat, 2018 yılı içerisinde toplamda 2 bin 534 konut teslim etti. Artaş İnşaat bu dönemde mevcut yatırımlarına da devam etti. 

Artaş İnşaat Ataköy Avrupa Konutları nerede Haberi

Artaş İnşaat Ataköy Avrupa Konutları nerede

Daire büyüklüklerinin 69 metrekare ile 103 metrekare arasında değişiklik gösterdiği proje toplam 8 bin 796 metrekarelik arsa alanında yükseliyor.


Toplam 165 adet rezidans daire, 52 adet ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen proje eskiden Fuzul Otomotiv'in Kale Kilit arazisi üzerinde hayata geçirilecek.


Yenibosna E-5 üzerinde bulunan proje lokasyon bilgisi kapsamında Yenibosna'da Airport AVM'nin yanında yükseliyor. Proje Artaş İnşaat imzasıyal inşa edilecek.


Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Projede iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 0 380 olarak belirlendi.


Ataköy Artaş Avrupa Evleri fiyat listesine göre 1+1 daireler 655 bin TL ile 708 bin TL, 2+1 daireler 928 bin TL ile 974 bin TL arasında satışa sunuluyor.


Artaş İnşaat Ataköy Avrupa...