03 / 05 / 2024

artaş inşaat Emlak Konut Kayabaşı 6. Etap

artaş inşaat Emlak Konut Kayabaşı 6. Etap

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Artaş İnşaat ile sözleşme imzalandı.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Laçin tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat 2019 yılı yatırım planlarını hazırladı!

Yılı anahtar teslim süreciyle kapatan Artaş İnşaat, 2019 için de yatırım planlarını hazırladı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Tam gaz çalışmaya devam” dedi...

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markası ile yatırımlarına devam ediyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, inşaat sektöründe 40’ıncı yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Avrupa Konutları" markamız, markalı konut sektöründeki başarımızın bir sembolü oldu” dedi...

Artaş İnşaat, 2017'de 6 bin 631 konut inşa edecek!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2017 hedeflerini anlattı. Çetinsaya "2017'de devam eden projelerle birlikte 6 bin 631 konut, 550 bin 17 metrekareyi bulan ofis ve ticari alan inşa ediyoruz." dedi.

Artaş İnşaat'tan 3 bin yeni konut!

İstanbul’da 5 projesi devam eden Artaş İnşaat 2017’de 5 yeni proje için daha düğmeye basacak. Yeni projelerinde 3 bini aşkın konut bulunacağını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya, “10 projede 2.8 milyon metrekare inşaat alanında çalışacağız." dedi.

Artaş İnşaat'tan 5 yeni proje!

İnşa çalışmaları devam eden 5 ve yeni yılda başlayacağı 5 yeni projesiyle yatırımlarına daha da ağırlık veren Artaş İnşaat, toplam 2 milyon 825 bin metrekare inşaat alanında çalışmalarını sürdürecek. Projelerin toplam satılabilir alanı ise 1 milyon 530 bin metrekareyi bulacak.

Artaş İnşaat yıl sonu değerlendirme basın toplantısı yarın!

Artaş İnşaat'ın 2016 yılını değerlendireceği ve 2017 yılını için yeni yatırımlarından bahsedeceği yıl sonu değerlendirme basın toplantısı yarın gerçekleşecek.

Artaş İnşaat 2017'ye hızlı girecek!

Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yılın ilk 6 ayında Türkiye ekonomisinin istikrarlı bir çizgi yakalayacağını belirterek, "2023 hedeflerimize yaklaşırken, inşaat sektörünün temsilcileri olarak da bizlere büyük görev düşüyor. Bizler bu bilinçle yatırımlarımıza daha da ağırlık vere

artaş inşaat Emlak Konut Kayabaşı 6. Etap Haberi

artaş inşaat Emlak Konut Kayabaşı 6. Etap

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 31 Mart 2015 tarihinde ikinci oturumunu gerçekleştirdiği İstanbul Başakşehir Kayabaşı 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi Artaş İnşaat kazanmıştı. Emlak Konut, Artaş İnşaat ile sözleşme imzaladı.


Açıklama:

Şirketimiz projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin sözleşmesi, Yüklenici "Artaş İnş. San. ve Tic. A.Ş." ile 25.05.2015 tarihinde imzalanmıştır.



İhalenin sonucu için...