06 / 05 / 2024

artaşehir satılık ofis

artaşehir satılık ofis

1.400 metrekare ofis alanının yer aldığı projenin yatırım bedeli 190 milyon dolar olarak belirlendi. Ataşehir Work Up satılık ofislerin tavan yüksekliği 5.50 metre olarak dizayn edildi.

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası taşıyan projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 620 bağımsız ünite yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Avrupa Konutları Kayaşehir satılık!

Toplam 152 bin 231 metrekare kapalı inşaat alanının yer aldığı proje Artaş İnşaat imzası ile yükselecek. Avrupa Konutları Kayaşehir satılık daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Topkapı Avrupa Kale Konutları satılık ofis!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. Topkapı Avrupa Kale Konutları satılık ofis alanları 236 metrekareden başlıyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı satılık ofis!

İstanbul 'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ bölgesinde yükselen projede 599 daire bulunuyor. Avrupa Konutları Kale Topkapı satılık ofis teslimleri 2016 yılı Nisan ayı olarak planlandı.

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ satılık ofis!

Toplam 599 adet daireden meydana gelen projede 9 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Projede 52 ofis ve 30 ticari ünite yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ satılık ofis büyüklükleri 247 metrekareden başlıyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık ofis!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlenen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Merter Parima satılık ofis!

Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de hayata geçiriliyor. Merter Parima satılık ofis alanları 45 metrekare alandan başlangıç gösteriyor.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale satılık ofis!

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale satılık ofis alanları 247 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği proje Artaş İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Fer Yapı Parima Merter satılık ofis!

Merter'de E5 üzerinde yükselen proje bağımsız ünite büyüklükleri 45 metrekareden başlıyor. Proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fer Yapı Parima Merter satılık ofis sayısı 223 bağımsız üniteden meydana geliyor.

Ataşehir Loft Up satılık ofis!

Ataşehir Loft Up satılık ofis fiyatları, ofislerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Tatar Yapı Ataşehir Loft Up projesinde dolar kuru 2,25 olarak sabitlendi.

Loft Up Ataşehir satılık!

45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Tatar Tatar Yapı Loft Up projesinde ofis büyüklükleri 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar çıkıyor. Loft Up Ataşehir satılık ofis fiyatları 700 bin TL'den başlıyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa satılık ofis!

Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta yer alan projenin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa satılık ofis alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor.

artaşehir satılık ofis Haberi

artaşehir satılık ofis

Lansman dönemine özel olarak belirlenen fiyatlarla birlikte alternatif ödeme planları oluşturulan proje iş merkezi ve 2 plazadan meydana geliyor. Projede 1.400 metrekare ofis alanı yer alıyor.


İçerisinde iş merkez - home Office - loft konseptiyle hayata geçirilen projede bankalar aracılığıyla ticari ve konut kredisi kullanılabiliyor. Proje İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde bulunuyor.


Tavan yüksekliğinin 5.50 metre olarak dizayn edildiği Ataşehir Work Up projesi toplam 190 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje Tatar Yapı imzasıyla yükseliyor.


Ataşehir Work Up satılık ofislerin fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den satışa sunuluyor. Projede teslimler bu sene Ağustos ayında yapılması planlanıyor. 


Tel: 444 7 594

Web: http://www.tataryapi.com/

Tülay...