05 / 05 / 2024

Artdizayn Mimarlık Mağazacılık İnşaat Turizm

Artdizayn Mimarlık Mağazacılık İnşaat Turizm

Artdizayn Mimarlık Mağazacılık İnşaat Turizm Reklamcılık Gıda Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Gürkan Mehmet Üstündağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da kuruldu.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tellioğlu tarafından kuruldu.

Abb Mağazacılık Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abb Mağazacılık Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arı tarafından kuruldu.

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağırhane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kaya tarafından kuruldu.

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kartal tarafından kuruldu.

Bağdat Caddesi açık alan mağazacılığıyla değerlenecek!

Bağdat Caddesi belki de en fazla açık alana sahip caddelerden biri. 6 kilometre uzunluğunda olan caddede salgın sonrası ciddi bir kalabalıklaşma oldu. Bağdat Caddesi Derneği, caddede açık mağazacılığın önem kazanacağını ve caddenin bu şekilde daha da değerleneceğini belirtiyor. 

Sares Mağazacılık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sares Mağazacılık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Katıksız ve Sadi Yurtkulu ortaklığında kuruldu.

Kategori mağazacıları, temel ihtiyaçlar dışındaki perakende noktalarının kapatılmasını bekliyor!

Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Tınastepe, temel ihtiyaçlar dışında tüm perakende noktalarının kapatılması kararının kamu otoriteleri tarafından ivedilikle verilmesini beklediklerini dile getirdi.

Çizgi Mağazacılık Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Mağazacılık Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Atmaca Göl tarafından kuruldu.

Artdizayn Mimarlık Mağazacılık İnşaat Turizm Haberi

Artdizayn Mimarlık Mağazacılık İnşaat Turizm

Artdizayn Mimarlık Mağazacılık İnşaat Turizm Reklamcılık Gıda Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Gürkan Mehmet Üstündağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Artdizayn Mimarlık Mağazacılık İnşaat Turizm Reklamcılık Gıda Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi iş konusu; mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faliyetleri.


Artdizayn Mimarlık Mağazacılık İnşaat Turizm Reklamcılık Gıda Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi adres: Eyüp, Topçular Mahallesi, Gürbüzler Caddesi,...