19 / 05 / 2024

Arte 168 yapımcı firması

Arte 168 yapımcı firması

Arte 168 projesi 2 blok şeklinde yükseliyor. Daire alanlarının 171 olarak belirlendiği proje toplam 9 bin 581 metrekare arsa alanına yayılıyor. Peki Arte 168 nerede?

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dombay tarafından kuruldu.

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Pana Yapı davasında tüm tutuklu sanıklara tahliye!

Fikirtepe’de Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında yer aldığı 23 sanıklı davaya devam edildi. Eski Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk dahil tutuklu tüm sanıklar tahliye edildi, Şaşmaz’ında yurtdışına çıkış yasağı kaldırıldı.

Film yapımcısı Ryan Felton lüks ev aldı!

Film yapımcısı Ryan Felton’un iki ICO’dan elde ettiği gelirleri kötüye kullandığı ve kripto paralarla Ferrari ve lüks ev aldığı iddia edildi.

Pana Yapı mağdurlarının dava süreci başladı!

Fikirtepe’de Pana Yapı projesindeki 131 kentsel dönüşüm mağdurunun şikayeti üzerine aralarında Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da olduğu 13 kişinin yargılaması başladı...

Arte Restorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arte Restorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve Bekir Yılmaz tarafından kuruldu.

Raci Şaşmaz'a haciz şoku!

Şeker Faktoring, Fikirtepe’de başlamadan biten projelerin ‘mimari’ olan yapımcı Raci Şaşmaz’ın da aralarında olduğu 4 kişiden 7 milyon 228 bin 195 lirayı tahsil edemedi.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Türkan Şoray ve Yağmur Ünal'ın 4 katlı villası!

Yapımcı Yağmur Ünal annesi Türkan Şoray ile yaşadığı 4 katlı villanın kapılarını açtı. İşte merak edilen o villa...

Fikirtepe kentsel dönüşüm soruşturmasında iddianame kabul edildi!

Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm düğümü çözülüyor. Fikirtepe’deki 131 kentsel dönüşüm mağdurunun şikâyeti üzerine başlayan soruşturmada iddianame kabul edildi. Yapımcı Raci Şaşmaz’ın da aralarında bulunduğu 13 kişi, ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan yargılanacak...

Arte 168 yapımcı firması Haberi

Arte 168 yapımcı firması

Toplam 168 adet daireden meydana gelen proje 2 bloktan oluşuyor. 23 kat şeklinde yükselecek olan proje toplam 9 bin 581 metrekare arsa alanına yayılıyor. Projede inşaat çalışmaları Ocak ayı 2016 yılında başlayacak. 


Arte 168 yapımcı firması

Arte İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Çankaya Arte 168 daire tipleri

Projedeki daireler 3 ayrı tipte 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Ankara Arte 168 konut alanları 

Projedeki dairelerin büyüklükleri 171 metrekare olarak belirlendi.


Arte 168 Rezidans sosyal seçenekleri

Ortak donatı içerisinde açık otopark, kameralı güvenlik, kapalı otopark, güvenlik, yüzme havuzu, çok amaçlı spor alanları, yürüyüş parkurları, yeşi alan bulunuyor.


Çankaya Arte 168 ne zaman teslim?

Daire teslimlerinin Haziran 2018'de yapılması planlanıyor.


Arte İnşaat Arte 168 ödemeleri

Projede 30 ay taksitte vade farksız ödeme sağlanıyor.


Arte 168 daire fiyatları

Daire fiyatlar 470 bin 940 TL’den başlıyor.


Arte 168...