25 / 07 / 2024

artema istanbul serisi

artema istanbul serisi

Armeta ürünleri artık siyah beyaz ve ünlü tasarımcı Ross Lovegrove imzalı İstanbul serisi ise bir hayli dikkat çekiyor

Büyükyalı İstanbul'un BMW 5 Serisi etkinliği 21 Mayıs'ta!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından Büyükyalı İstanbul, Borusan işbirliğiyle satış ofisinde BMW tutkunları davetliler test sürüşü yapıp yeni 5 Serisi’ni deneyimleyebilecekler. Etkinlik 21 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Bernardo İstanbul Serisi, Ramazan sunumlarınıza şıklık katacak!

Bernardo’nun, İstanbul’un ikonlarından ilham alarak yarattığı İstanbul Serisi ,Ramazan sunumlarınıza şıklık katacak. İstanbul Serisi, İstanbul’un ikonikleşen yapıları Galata Kulesi, Kız Kulesi, vapur illüstrasyonlarıyla tarihi dokuları sofranıza taşıyor.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

GoldMaster'dan züccaciyede yeni İstanbul Serisi!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’un estetiğine yakışan tasarıma sahip, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofralara bu özel şehrin yaşanmışlığını getiriyor.

Artema 360 derece serisi interaktif gösterim uygulayabiliyor!

Artema, www.artema.com.tr adresindeki internet sitesine eklediği yeni uygulamayla, kullanıcı deneyimine farklı bir boyut kazandırıyor.Artema, yapı sektöründeki ilk 360° interaktif gösterimle, kullanıcılara seçim yaparken kolaylık sağlamayı hedefliyor.

Artema’dan Nest Trendy armatür ve aksesuvarlar serisi!

Artema’nın doğadan esinlenilerek tasarlanan Nest Trendy armatür ve aksesuvar serisi, trendleri yakalamak isteyenlere hitap ediyor. Serideki ürün çeşitliliği, farklı zevk ve ihtiyaçlara kolayca cevap vererek, seçme özgürlüğünü artırıyor.

Artema Somnia serisi zarif tasarımıyla dikkat çekiyor!

Artema, taşınırken banyo aksesuvarlarını da yanında götürmek isteyenlere, kaliteli ve sağlamlığı kadar zarif tasarımıyla da dikkat çeken Somnia serisini öneriyor. Artema Somnia serisi zarif tasarımıyla dikkat çekiyor.

Vitra Elegance banyo serisi klasikten vazgeçmeyenlere özel tasarlandı!

VitrA ve Artema’nın tasarım çizgisini yansıtan Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Seri, mermer lavabo tezgahıyla mekâna geleneksel bir şıklık katıyor.

Çanakkale Seramik Neo serisi ile ışıltılı banyolar!

Çanakkale Seramik, altın ve platin geometrik dekorlarla hayata geçirdiği Neo serisi ile, banyolara şık ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Neo serisinin 20x60 cm ebadında tasarlanan beyaz, siyah ve mürdüm renklerinde kora seçenekleri bulunuyor...

Avrupa Birliği'nde Noterlik Konferansı, 12-13 Aralık'ta istanbul'da yapılacak!

ADALET Bakanlığı ve Türkiye Noterler Birliği ( TNB ) işbirliğiyle düzenlenen 'Avrupa Birliği' nde Noterlik Konferansı', 12-13 Aralık'ta istanbul' da yapılacak. Avrupalı noterler İstanbul'da buluşacak...

İstanbul'un dijital maketiyle projelere erken kontrol yolda!

GYODER Zirvesi'ne katılan İBB Başkanı Kadir Topbaş, siluet sorununu çözebilecek ilginç bir proje anlattı. Topbaş, "istanbul'un dijital maketini yaptık. Projeleri yerleştirerek, İstanbul'a etkisini göreceğiz" dedi...

Tantitoni Sorgente serisi cam bardakları sofralara farklılık getirecek!

Renklerin enerjisini fonksiyonellikle birleştiren Tantitoni’nin özel tasarımlı İtalyan bardakları, kış sofralarınıza neşe katacak. Bormioli Rocco’nun Sorgente serisi cam bardakları, özel tasarımı ve renkleriyle sofralarınıza farklılık getirecek...

Ege Seramik Myra serisi doğanın estetiğini seramik ile buluşturuyor!

Ege Seramik Myra serisi doğanın estetiğini seramik ile buluşturuyor. Mermerin doğal ve dayanıklı görünümün yansıması olan Ege Seramik Myra serisi, sadeliğin samimiyetini mekânlarınız ile tanıştırıyor...

artema istanbul serisi Haberi

artema istanbul serisi




Artema, siyah ve beyazı, banyolarda uyum içinde bir araya getiriyor. Armatürler artık, alışılmış krom renklerinin yanı sıra, mat siyah ve beyaz seçenekleriyle de üretiliyor. Yeni renklere bürünen armatürler arasında, ünlü tasarımcı Ross Lovegrove imzalı İstanbul serisi, modern görünümüyle T4, suyun akışından ilham alan Style X ve yumuşatılmış köşeli hatlarıyla Q-Line yer alıyor.