05 / 05 / 2024

Artema Q Line Blueco armatür

Artema Q Line Blueco armatür

Artema, sürdürülebilirlik anlayışını, maksimum su ve enerji tasarrufu sağlamaya yönelik olarak geliştirilen Q-Line Blueco armatürle ortaya koyuyor. Artema Q-Line Blueco armatür ile enerjiden tasarruf edebiliyorsunuz.

Artema Q-Line Blueco armatür ile enerjiden tasarruf!

Artema, sürdürülebilirlik anlayışını, maksimum su ve enerji tasarrufu sağlamaya yönelik olarak geliştirilen Q-Line Blueco armatürle ortaya koyuyor. Artema Q-Line Blueco armatür ile enerjiden tasarruf edebiliyorsunuz.

Q Bahçe Kurtköy adres!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşan Q Bahçe Kurtköy adres bilgileri şu şekilde: Yenişehir Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Bahar Sokak No:14 Kurtköy/Pendik/İstanbul...

Q Bahçe Kurtköy nerede?

Q Bahçe Kurtköy nerede sorusunun yanıtı Yenişehir Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Bahar Sokak No:14 Kurtköy / Pendik olarak belirlendi. Projede daireler Aralık 2014'te teslim edilecek.

Q Bahçe Kurtköy Villaları!

Dairelerin alanlarının 62 metrekare ile 170 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Q Bahçe Kurtköy Villaları, İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy'de yaşama geçiriliyor. Proje, 98 adet konuttan meydana geliyor...

ARTEMA Effie Ödülü'nü kazandı!

Artema, " Engin' le Dayanıklılık Testleri " reklam kampanyasıyla: Reklamcılar Derneği, Reklamverenler Derneği ve Effie Worldwide'ın düzenlediği Effie Reklam Etkinliği Yarışması'nda, gümüş Effie ödülünü kazandı...

Q Bahçe Kurtköy ulaşım!

Q Bahçe Kurtköy ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Q Bahçe Kurtköy nerede?

Erguvan İnşaat imzası ile İstanbul Kurtköy'de inşa edilen ve 3 bloktan oluşan Q Bahçe Kurtköy nerede yer alıyor? Projedeki konutların büyüklükleri 62 metrekare ile 170 metrekare arasında değişiyor.

Q Bahçe Kurtköy iletişim!

İstanbul Anadolu yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Q Bahçe Kurtköy iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Projenin ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor ve vadelendirme yapılıyor.

Artema, tasarım gücünü Red Dot’ta kanıtladı!

“ Mükemmellik arayışı ” felsefesiyle verilen ödüller, 7 Temmuz 2014 tarihinde, Almanya’ nın Essen şehrinde gerçekleştirilecek özel bir gecede sahiplerini bulacak. Artema, tasarım gücünü, Red Dot’ta kanıtladı.

VitrA ve Artema’ya Yeşil Binalar Zirvesi’nden Ödül!

VitrA ve de Artema markalarıyla hizmet veren Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’ nde verilen “ Sürdürülebilirlik Teşvik Ödülleri ” kapsamında ödül kazandı...

Artema ürünleri artık Avrupa Su Etiketi'ni taşıyacak!

Avrupa Su Etiketi ( European Water Label ) sertifikasını alan Artema, enerji miktarını gösteren etiketler gibi, su tüketimini belirten etiketi kullanmaya başlayarak, müşterisiyle doğrudan iletişime geçecek.

Weber Q 200 Gazlı Barbekü, barbeküde pratiklik ve lezzeti bir araya getiriyor!

Weber Q 200 Gazlı Barbekü, hafta sonu toplanan arkadaş grubunun ve hazırlanan keyifli sofraların başrol oyuncusu. Balkon ve teraslarda kullanılabilen Weber’in gazlı modelleri, barbeküde pratiklik ve lezzeti bir araya getiriyor.

Q Bahçe Kurtköy ödeme planı! Kasım 2014'te teslim!

Q Bahçe Kurtköy ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Q Bahçe Kurtköy projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimleri 2014 senesinin Kasım ayı içinde yapılacak

Artema Q Line Blueco armatür Haberi

Artema Q Line Blueco armatür

Benzerlerinin aksine, kumanda kolu orta pozisyondayken kombiyi çalıştırmayan ve soğuk su kullandıran Q-Line Blueco, yılda 17 ton suyu ısıtacak enerjiden tasarruf edilmesini hedefliyor. Kişinin yalnızca istediği zaman sıcak su kullanmasına imkân sağlayan Q-Line Blueco eviye, banyo ve lavabo bataryaları, kombinin gereksiz yere çalışmasını önlüyor. Suyu ısıtmak için enerjiyi boşa harcamayan kombi dostu Q-Line Blueco, özel perlatör teknolojisi sayesinde, sudan da tasarruf edilmesini sağlıyor. Yumuşatılmış köşeli hatlarıyla farklılaşan, oynar perlatörü sayesinde dar veya geniş birçok lavaboyla uyum sağlayan Q-Line Blueco, doğa dostu armatür kullanmak isteyenlere hitap...