18 / 05 / 2024

artema tesisatçılara montaj eğitimi veriyor

artema tesisatçılara montaj eğitimi veriyor

Artema, Tesisatçılar Odası işbirliği ile sektörde hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla 1.500 tesisatçıya eğitim verecek. Eğitime, 2014 yılı sonuna kadar 1.500 tesisatçının katılması amaçlanıyor..

Halteksan İnşaat İmalat Montaj Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halteksan İnşaat İmalat Montaj Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Oğuzhan Okçal tarafından kuruldu. 

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!

Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır.

Vodafone Arena Stadı çatı montajı gecikmeye uğradı!

Saha zemini üzerinde montajı süren çatı kafesinin kaldırılması işlemi hâlâ gerçekleşmedi. Montaj çalışması ay başına sarktı. Açılış başka maçlara bırakıldı.

İSKAV Türkiye klima ve tesisat sektöründe büyüme hedefliyor!

İSKAV Türkiye; ısıtma, soğutma, klima ve tesisat sektörünü geliştirmek üzere kuruldu. AB normlarına uyumunu sağlamak ve sektörün önemli eksikliklerinden biri olan firmaların üretim, montaj ve servis elemanlarına eğitim vermek için çalışıyoruz.

Legrand'ın iletişim portalı açıldı!

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman marka Legrand, perakendeci ve tesisatçılara özel avantajlar ve servisler sunduğu legrandyaninizda.com.tr platformunu sizlerle buluşturuyor!

Artema 360 derece serisi interaktif gösterim uygulayabiliyor!

Artema, www.artema.com.tr adresindeki internet sitesine eklediği yeni uygulamayla, kullanıcı deneyimine farklı bir boyut kazandırıyor.Artema, yapı sektöründeki ilk 360° interaktif gösterimle, kullanıcılara seçim yaparken kolaylık sağlamayı hedefliyor.

VitrA ve Artema Rusya'da buluşuyor!

Mayısta Rusya'da VitrA fabrikasını açan Eczacıbaşı, Artema için de kolları sıvadı. Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Atalay Gümrah, " Rusya'da montaj tesisi kurmak istiyoruz " dedi...

VitrA ve Artema Rusya'da buluşacak!

Mayıs ayında Rusya'da VitrA fabrikasını açan Eczacıbaşı, Artema için de kolları sıvadı. Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Atalay Gümrah, "Rusya'da montaj tesisi kurmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Artema’dan Nest Trendy armatür ve aksesuvarlar serisi!

Artema’nın doğadan esinlenilerek tasarlanan Nest Trendy armatür ve aksesuvar serisi, trendleri yakalamak isteyenlere hitap ediyor. Serideki ürün çeşitliliği, farklı zevk ve ihtiyaçlara kolayca cevap vererek, seçme özgürlüğünü artırıyor.

İGDAŞ Genel Müdürü: Yetkisiz tesisatçılara kombi taktırmayın!

İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, vatandaşları güvenli doğal gaz kullanımı konusunda uyararak, “Yetkisiz tesisatçılara kombi taktırmayın. İGDAŞ’ ın yetki verdiği bine yakın tesisatçı var” dedi....

Hatek Yalıtım, yapılara yeni bir soluk getirecek!

Hatek Yalıtım, hem binaların yalıtımını yapacak hem de yapılara yeni bir soluk getirecek. Organize Sanayi Bölgesi’nde ürettiği ürünleri ile Kayseri’nin yüzünü yenilemeye başlayan şirket, 5 milyon liralık bir yatırımı da hayata geçirmeyi planlıyor.

Zonguldak'ta yeni madenci anıtının montajı tamamlandı!

Zonguldak'ta yeni madenci anıtının montajı tamamlandı. Ankara'daki özel şirkete 60 bin liraya yaptırılan, madenci elleri, bareti ile kömür motifinden oluşan anıt, Zonguldak Valiliği yanındaki kavşağa monte edildi...

Nurol Tower ve Nurol Park Gaziantepli yatırımcılara tanıtıldı!

Nurol GYO İstanbul’da ki Nurol Tower projesi ve Nurol Park’ı Gaziantepli yatırımcılara tanıttı. Yoğun ilginin olduğu toplantıda Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç iki önemli projeye ilişkin bilgiler verdi.

artema tesisatçılara montaj eğitimi veriyor Haberi

artema tesisatçılara montaj eğitimi veriyor

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun mutfak, banyo armatürleri ve aksesuarları markası Artema, tesisatçıların montajdaki kalite standartlarını aşmalarını sağlıyor. 

Artema, Tesisatçılar Odası işbirliği ile sektörde hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla 1.500 tesisatçıya eğitim verecek. 


2014 yılı sonuna kadar 1.500 tesisatçının katılması amaçlanan eğitimin ilkini, İstanbul Tesisatçılar Odası BaşkanıYaşar Biter ve Artema yöneticilerinin katılımıyla Grand Çalı Haliç Otel'de düzenlendi. Eğitime katılan 55 tesisatçıya Artema yetkilileri tarafından uygulamalı çalışmalar ve servis sonrası hizmetler aktarılırken, Artema ürünleri ile ilgili bilgiler de paylaşıldı


Artema Pazarlama Müdürü Şemun Alp Biber, "Bir ürün, ne kadar kaliteli olursa olsun, montaj esnasında yapılacak tek bir hata ile bütün değerini yitirir. Artema olarak marka ve kalitesinin doğru ellerde doğru montajla bütünleşmesi için düzenli olarak bu eğitimleri vermeye devam edeceğiz" dedi. 'Artema Tesisatçı Takımı' üyelerine...