04 / 05 / 2024

Artema tesisatçılara montaj eğitimi verecek!

Artema tesisatçılara montaj eğitimi verecek!

Artema, Tesisatçılar Odası işbirliği ile sektörde hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla 1.500 tesisatçıya eğitim verecek. Eğitime, 2014 yılı sonuna kadar 1.500 tesisatçının katılması amaçlanıyor..



Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun mutfak, banyo armatürleri ve aksesuarları markası Artema, tesisatçıların montajdaki kalite standartlarını aşmalarını sağlıyor. 

Artema, Tesisatçılar Odası işbirliği ile sektörde hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla 1.500 tesisatçıya eğitim verecek. 


2014 yılı sonuna kadar 1.500 tesisatçının katılması amaçlanan eğitimin ilkini, İstanbul Tesisatçılar Odası BaşkanıYaşar Biter ve Artema yöneticilerinin katılımıyla Grand Çalı Haliç Otel'de düzenlendi. Eğitime katılan 55 tesisatçıya Artema yetkilileri tarafından uygulamalı çalışmalar ve servis sonrası hizmetler aktarılırken, Artema ürünleri ile ilgili bilgiler de paylaşıldı


Artema Pazarlama Müdürü Şemun Alp Biber, "Bir ürün, ne kadar kaliteli olursa olsun, montaj esnasında yapılacak tek bir hata ile bütün değerini yitirir. Artema olarak marka ve kalitesinin doğru ellerde doğru montajla bütünleşmesi için düzenli olarak bu eğitimleri vermeye devam edeceğiz" dedi. 'Artema Tesisatçı Takımı' üyelerine özel bir dijital iletişim platformunu hizmete açmaya hazırlanan Artema, katılımcıların hem bu platform üzerinden sektör trendlerini takip edebilmelerini hem de eğitim ve etkinlik takvimlerini izleyebilmelerini sağlayacak. Platform ile üyelere aynca, özel indirimler ve hediyeler kazanma şansı sağlanacak. 


Hürriyet İnsan Kaynakları


Geri Dön