05 / 07 / 2024

Artema ürünleri avrupa su etiketi

Artema ürünleri avrupa su etiketi

Avrupa Su Etiketi ( European Water Label ) sertifikasını alan Artema, enerji miktarını gösteren etiketler gibi, su tüketimini belirten etiketi kullanmaya başlayarak, müşterisiyle doğrudan iletişime geçecek.

Avrupa Yenilebilir Enerji İnşaat Tarım ve Ürünleri Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Yenilebilir Enerji İnşaat Tarım ve Ürünleri Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Best Global Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Global Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahmetullah Zengin tarafından, 10 Eylül' de İstanbul İl 'i, Avrupa Yakası Eyüp İlçe' sinde kuruldu.

Gürpınar Su Ürünleri Hali hizmete açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Gürpınar’da inşa ettiği 452 bin metrekarelik, Avrupa’nın en büyük ve modern Gürpınar Su Ürünleri Hali'ni yeni sezonla birlikte hizmete aldı.

Kps Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kps Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Burhan Emre tarafından 200 bin TL sermaye ile 19 haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de kuruldu.

Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi’nin yalıtımında ODE ürünleri kullanıldı!

İlk kez Azerbaycan’da düzenlenecek Birinci Avrupa Olimpiyatları için 2015 yılı başında tamamlanması planlanan Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi’nin yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.Proje, Azerbaycan petrol şirketi SOCAR tarafından finanse ediliyor.

Ağaoğlu Maslak 1453'te Alubond ürünleri kullanıldı!

Avrupa'nın 5. ve Türkiye'nin en yüksek ikiz kulesi İzmir Folkart Towers, inşaat sektörünün devlerini bir araya getiren Vadi İstanbul ve Avrupa Yakası`nın en önemli projelerinden Ağaoğlu Maslak 1453, Alubond USA ürünleri ile koruma altında…

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi, Cihangir Sümer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu.

Artema ürünleri avrupa su etiketi Haberi

Artema ürünleri avrupa su etiketi

Türkiye’den bir markaya ilk kez verilen Avrupa Su Etiketi sertifikası, bundan böyle Artema ürünlerinin ambalajlarına yerleştirilerek, kullanıcıya, armatürün su tüketim seviyesini gösterecek.

Su tüketimi konusunda şeffaflığı amaçlayan ve tasarruflu ürünleriyle öne çıkan Artema; inovatif ve teknolojiyi yakından takip eden banyo ve mutfak aksesuvarlarının yanı sıra, çevrecilik anlayışıyla da standartları zorladığını kanıtlıyor. İlklerin markası Artema, etiketler aracılığıyla, kullanıcılara objektif bilgi vermeyi hedeflerken, tüm dünyada Avrupa Su Etiketi sahibi olan sayılı markalardan biri oluyor.

Artema, Blue Life adını verdiği anlayış doğrultusunda; tüm üretim, tasarım ve yönetim süreçlerinde enerji ve doğal kaynak tüketiminin ve karbon salımının azaltılmasına özen gösteriyor. Avrupa Su Etiketi; doğal kaynakların korunması için geleceğe yatırım yapan Artema’nın, dünyaya sürdürülebilir katkılarda bulunduğunu gösteriyor. İlk kez 2011 yılında üreticilere verilmeye başlanan Avrupa Su...